Hyundai biedt het meeste waar voor uw geld

Hyundai biedt het meeste waar voor uw geld door de laagste afschrijving en lage brandstofkosten. Dat concludeert de Consumentenbond naar aanleiding van een landelijk vergelijkingsonderzoek naar de maandelijkse autokosten. De bond bracht de afschrijvingskosten en de brandstofkosten van 160 populaire auto’s in beeld. En daarbij komt Hyundai als beste uit de bus.

Hyundai biedt waar voor uw geld!

  • Hyundai i10, i20 en i30 hebben minste afschrijving per maand!
  • Ook brandstofkosten Hyundai relatief laag

Hyundai biedt beste prijs-kwaliteitverhouding

Uit het onderzoek van de Consumentenbond dat wordt beschreven in de Consumentengids van juni 2013 blijkt dat de Hyundai i10, de Hyundai i20 en de Hyundai i30 in het meetjaar 2012 de laagste afschrijvingskosten per maand hadden. Concreet betekent dit dat de verhouding tussen aanschafprijs en restwaarde voor Hyundai het beste is en dat terwijl de Hyundai modellen ook bekend staan om hun rijke uitrusting. Hyundai biedt de beste verhouding tussen prijs en uitrusting. Zowel in de categorie van een nieuwe auto tot drie jaar oud als bij de afschrijvingskosten van auto’s die drie jaar of ouder zijn komt Hyundai volgens de Consumentenbond het beste uit de bus.

Hyundai heeft ook lage brandstofkosten

De Consumentenbond keek ook naar de brandstofkosten. Het is heel duidelijk dat de brandstofkosten van Hyundai in vergelijking met de concurrenten tot de laagste in de markt behoren. Bij een kilometrage van 16.000 km per jaar is voor de Hyundai i20 en Hyundai i30 de combinatie van brandstof en afschrijving zelfs de laagste in het segment.