​Charge myHyundai, maak elektrisch opladen nog makkelijker!

Te weinig laadpalen in Europa? Wel nee! In Europa zijn er al meer dan 355.000 laadpunten te vinden. Alleen hoe vindt u die laadpalen?
Via de Charge myHyundai app kunt u gemakkelijk laadpalen in de buurt vinden. U heeft dan maar 1 app en 1 pasje nodig!

Voordelen Charge myHyundai:

  • Vind meer dan 355.000 laadpalen in wel 29 Europese landen
  • Slechts één enkel contract nodig in zowel binnen- als buitenland door middel van e-roaming
  • Alles op één plek. Vindt al uw laadsessies en facturen allemaal terug in uw Charge myHyundai app
  • Verschillende aantrekkelijke tarieven om aan uw laadbehoefte te voldoen
  • Wees altijd up-to-date door middel van bijgewerkte informatie over laadpalen in de buurt
  • Groen bezig! Charge myHyundai ondersteunt één van de meest milieuvriendelijke manieren om elektriciteit op te wekken

Verschillende tarieven, aangepast aan uw behoeften​

Er is zelden een dag hetzelfde en dus heeft u ook niet elke dag dezelfde laadbehoefte. Soms werkt u meer thuis, bent u veel onderweg of heeft u alleen maar de laadpalen langs de snelweg tot uw beschikking. Met Charge myHyundai is dit geen enkel probleem! De pakketten zijn zo ingericht dat​ u nooit te veel hoeft te betalen. Hieronder leggen wij voor u het Flex- en Smart-pakket uit.

Flex

Smart

Heeft u vaak de mogelijkheid om thuis te laden of rijdt u veel korte afstanden? Dan is het Flex-pakket het meest voordelig voor u. Zo heeft u toch de vrijheid om op te laden waar en wanneer u maar wilt, zonder onverwachte hoge tarieven. Abonnementskosten? Zeker niet! Gewoon puur het tarief dat de laadpaal aan u doorberekent. Wij raden dit pakket aan als u kleine ritjes maakt van korte afstanden of met een plug-in hybride.

Geen zin in gedoe? Behoefte aan duidelijkheid? Dan is het Smart-pakket perfect voor u! Transparante prijzen en gestandaardiseerde tarieven. U betaalt slechts één prijs, afhankelijk van de laadsnelheid. Zo simpel kan elektrisch rijden zijn.

Zoek niet langer naar een laadpunt, download de app!

Wilt u het helemaal af maken? Download dan de Charge myHyundai applicatie voor uw telefoon (iOS en Android)! In de app kunt u gemakkelijk zoeken naar laadpunten in de buurt en diverse filters toepassen (verschillende stekkertypes, laadsnelheden, beschikbaarheid) en u ontvangt meteen real-time updates over bijvoorbeeld laadtarieven. Ook kunt u via de applicatie navigeren en een intelligente routeplanner raadplegen. Dan hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over een lege batterij.

Charge myHyundai voor Android

Charge myHyundai voor iOS