OOK ONLINE STAAN WE VOOR U KLAAR

Als klant van Hyundai Wittenberg vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. We realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Onze showrooms en werkplaatsen zijn open. Wij hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen, maar we kunnen ons voorstellen dat u liever niet de deur uit gaat. Om u ook op afstand van dienst te kunnen zijn bij al uw vragen over onze nieuwe en gebruikte auto's, private lease of taxaties hebben wij onze digitale bereikbaarheid verder uitgebreid. Onze verkoopadviseurs zitten dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur voor u klaar en willen u met veel plezier via de telefoon of een videogesprek verder helpen, tussen 18:00 uur en 21:00 uur zijn wij op werkdagen tevens bereikbaar voor informatie of het inplannen van een afspraak.


Contact opnemen


​​

Videogesprek:

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe of gebruikte auto en heeft daarover vragen? Onze verkoopadviseurs zijn op verschillende manieren bereikbaar om u te helpen. Bijvoorbeeld via een videogesprek. Tijdens een videogesprek kunt u eenvoudig samen met onze verkoopadviseur uw auto configureren en een passende offerte laten maken. Precies zoals u altijd van ons gewend bent, maar nu vanuit uw luie stoel!Vraag een videogesprek aan

thuis

Bekijk uw droomauto op afstand

Heeft u uw droomauto gevonden in onze voorraad, maar wilt u de auto nog iets beter zien? Geen probleem! Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord en nemen u mee op een virtuele tour in en rondom de auto. Heeft u een inruilauto? Ook dat is geen probleem. Onze verkoopadviseur heeft alle middelen om uw auto op afstand te taxeren. Bent u na de virtuele tour overtuigd dat dit uw auto is? Dan kunnen we voor u ook nog een proefrit aan huis inplannen.


Vraag een virtuel tour aan


Advies over de private lease opties, gewoon vanuit uw luie stoel

Benieuwd naar de Private lease opties? Wilt u hulp bij de keuze van de looptijd of het aantal kilometers per jaar. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die private lease u kan bieden. We staan u daarom graag digitaal te woord om samen met u te kijken naar de mogelijkheden. Hoe we dat doen? Simpel. U vraagt een gesprek aan met onze verkoopadviseur en hij zal u uitgebreid informeren. Geheel vrijblijvend! 


Vraag een adviesgesprek aan


Laat uw auto op afstand taxeren

Wilt u weten wat uw auto waard is en hoeveel u daardoor nog aan hoeft te betalen voor uw nieuwe Hyundai? Vul het taxatieformulier hiernaast in u ontvangt geheel vrijblijvend een persoonlijk en gegarandeerd inruilvoorstel.


Taxatieformulier