U blijft welkom bij Hyundai Wittenberg

Onze maatregelen voor uw en onze gezondheid

Als klant van Hyundai Wittenberg vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen. Onze Wittenberg-vestigingen zijn allemaal geopend volgens de reguliere openingstijden. In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat Hyundai Wittenberg alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen. Daarbij volgen we vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op.

Als u vragen heeft wat betreft uw auto, onderhoud of onze maatregelen tegen het coronavirus, schroom dan niet om met ons contact op te nemen. Gelukkig zijn er veel manieren om met ons in contact te komen, ook als u liever niet fysiek de vestiging bezoekt. U kunt gebruik maken van het contactformulier op deze website. Maar ook via e-mail, telefoon, videobellen(Facetime), Facebook of stuur ons een bericht via Google. Onze verkopers zijn online bereikbaar en willen u met plezier helpen uw vragen te beantwoorden.

Wij nemen verschillende maatregelen om het verder verspreiden van het coronavirus te voorkomen. Vriendelijk verzoeken wij u, wanneer u zelf klachten ervaart, de bestaande afspraak tijdig te annuleren.

Wij danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet,

Hyundai Wittenberg

Contact opnemen


​​

Algemene voorzorgsmaatregelen

Richtlijnen van het RIVM

 • Er worden geen handen geschud.
 • Er wordt geen contant geld aangenomen.
 • Wij houden gepaste afstand (1,5 meter) als wij met u in gesprek zijn.
 • Wij volgen strikt de protocollen op omtrent het handen wassen.
 • Wij beschikken over zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
 • Wij voeren extra schoonmaakcontroles uit in de "high touch" gebieden, zoals balies, wachtruimtes, deurklinken, koffieautomaten etc.

We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.

RIVM


Hoe gaan wij om met proefritten?

Close
 • De benodigde documenten worden geregistreerd zonder fysiek contact.
 • De verkoopadviseur zal niet met u meerijden tijdens de proefrit.
 • De uitleg omtrent de auto zal buiten de auto plaatsvinden en met gepaste afstand.
 • Na iedere proefrit worden de 'high-touch' gebieden gedesinfecteerd met speciale aandacht voor het stuur, deurgrepen, schakelpook en touchscreen.

Afspraak aan huis

 • Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Een proefrit aan huis is uiteraard geen probleem!

Hoe gaan wij om met afleveringen?

Close
 • De benodigde documenten worden geregistreerd zonder fysiek contact.
 • De uitleg omtrent de auto zal buiten de auto plaatsvinden en met gepaste afstand.

Afspraak aan huis​

 • Heeft u een auto gekocht die binnenkort afgeleverd wordt? Uiteraard kunnen wij in individuele gevallen in overleg uw auto ook thuis afleveren. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact opnemen met uw verkoper.

Ik heb een afspraak staan voor onderhoud aan mijn auto, maar kan ik nu nog naar de werkplaats toegaan?

Close
 • De onderhoudsbeurt kan blijven plaatsvinden. Onze werkplaatsen zijn volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om uw reparatie en onderhoud professioneel uit te voeren.
 • Voorkom dat er teveel klanten bij elkaar zitten. Denk aan vervangend vervoer of buiten een wandeling maken. 

Wilt u graag nog een werkplaatsafspraak plannen? Doe dit dan gemakkelijk zelf via onze website:

Maak een werkplaatsafspraak

Ik heb vervangend vervoer nodig. Is dit nog mogelijk?

Close

Ja, dat kan. Onze auto’s die worden ingezet voor 'vervangend vervoer' worden vaker uit voorzorg op de 'high-touch' gebieden schoongemaakt.