Banner airco check

Uw airco controle​

Tijdens hogere temperaturen of regenachtige dagen is een goed functionerende airco onmisbaar. Dit verhoogt niet alleen uw comfort, maar zorgt er ook voor dat u als bestuurder fris en alert achter het stuur zit. Plan daarom snel uw afspraak voor een gratis aircocontrole!

Plan uw afspraak

De airco controle

We testen de airco uitvoerig op het functioneren en de capaciteit. Daarnaast meten we de temperatuur van de uitstroom. Daar waar mogelijk lopen we ook de afvoeren en aansluitingen na. Na de check kunnen we precies vertellen of de airco nog goed functioneert. Is dit niet het geval, dan kan dit vaak verholpen worden door de airco te reinigen, vullen of een combinatie van beiden.
De kosten die u hiervoor kunt verwachten zijn:

  • Airco check: Gratis!
  • Airco check + preventieve aircoreiniging: € 49,50
  • Airco check + intensieve verdamperreiniging: € 99,50
  • Volledige Aircoservice: vanaf € 115,-
airco controle 2

Hoe herkent u dat de airco niet meer goed werkt

Minder koude lucht uit het ventilatierooster óf een muffe lucht in de auto? Dan werkt de airco waarschijnlijk niet goed meer.

Zorgt u goed voor de airco?

Een airco verliest per jaar zo'n 10% koelmiddel. Als het koelmiddel te laat wordt bijgevuld, kan de compressor kapotgaan. De kosten kunnen dan aardig oplopen. Laat dus de airco regelmatig (gratis!) nakijken, en zo nodig reinigen en/of bijvullen. Zo houd blijft de airco in topconditie!

Aircotip:

Gebruik de airco het hele jaar door. Zet hem ook in de winter af en toe even aan.
Dit houdt het systeem fit en voorkom je lekkages en daarmee onnodige reparatiekosten.

Plan uw gratis airco controle

airco controle 3