Gratis iPhone X

Bij aanschaf van een nieuwe KONA of IONIQ Hybrid krijgt u een iPhone X t.w.v. €1.160 cadeau! U heeft dus direct de nieuwste iPhone tot uw beschikking om gebruik te maken van Apple Carplay om de ritten nog plezieriger te maken met het beluisteren van uw eigen playlist.

Hyundai KONA

Vanaf: € 22.295,-

Dit is het moment om te kiezen voor de Hyundai KONA. De compacte B-SUV ademt comfort en is met zijn uitgesproken uiterlijk een echte blikvanger op de weg. Natuurlijk voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie en levenslange mobiliteitsgarantie. Profiteer nu van onze aantrekkelijke inruilbonus van €1.000,- én gratis een iPhone X ter waarde van €1.160,-.

Hyundai IONIQ Hybrid

Vanaf: €​ 24.995,-

Ook bij aanschaf van de IONIQ Hybrid (Premium of Comfort) krijgt u een iPhone X cadeau! Dit is dus de uitgelezen kans om te profiteren van alle voordelen. Naast de gratis iPhone kunt u namelijk ook nog eens rekenen op een inruilbonus die kan oplopen tot wel 3455 euro. De ultrazuinige IONIQ is standaard uitgerust met een automaat en voorzien van alle comfort en nieuwste technologieën

Deze actie is verlopen.