Hoe werkt leasen? In 5 eenvoudige stappen sluiten we jouw leasecontract af:
Stap 1 Stel je auto samen Stel je favoriete model samen naar jouw wensen. Kies de uitvoering, kleur, interieuruitrusting en accessoires.
Stap 2 Bepaal je maandlasten Stel je eigen maandlasten in. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Hyundai Lease - Hyundai Wittenberg
Stap 3 Proefrit of offerte Vraag een proefrit aan om de auto zelf te ervaren. Heb jij je keuze al gemaakt? Vraag dan een offerte aan.
Hyundai Lease - Hyundai Wittenberg
Stap 4 Financiële check Wij werken samen met verschillende de leasemaatschappij. Zij doen de financiële check.
Stap 5 Wij doen de aflevering Bestel je bij ons jouw nieuwe droomauto, dan doen wij de aflevering. En dat alles zonder aanbetaling!

Meestgestelde vragen:

Welke looptijden en kilometrages zijn mogelijk?

Close

Je kunt een looptijd van 36, 48 of 60 maanden kiezen. Daarnaast kun je kiezen voor 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar. Rijd je meer kilometers dan in je leasecontract zijn opgenomen? Dan betaal je een meerkilometer-prijs. Rijd je minder? Dan krijg je geld terug.

Ik wil gaan leasen. Wat kan ik het beste doen met mijn huidige auto?

Close

Deze kun je gratis bij ons laten taxeren en bij ons inruilen. Zijn we het met elkaar eens, dan staat het geld binnen enkele werkdagen op jouw rekening.

Is private lease leeftijdsgebonden?

Close

Wanneer je 18 jaar of ouder bent kun je bij Hyundai Lease aan auto leasen. Er zit geen maximum leeftijd aan het leasen. 

Wie mag er in de leaseauto rijden?

Close

Vaak wordt er gedacht dat alleen de contracthouder in de auto mag rijden, echter is het toegestaan dat er ook anderen in de auto mogen rijden, mits er toestemming is gegeven door de contracthouder. Deze blijft verder wél verantwoordelijk en aansprakelijk voor de eventuele schade.

Verlies ik mijn schadevrije jaren na het leasen van een auto?

Close

Dit is vaak een misvatting over leasen. De opgebouwde schadevrije jaren gaan niet verloren. Aan het einde van de leaseperiode kan een ‘schadevrij rijden verklaring’ opgevraagd worden waardoor er aangetoond kan worden dat er geen schade gereden is.

Kan ik het leasecontract vroegtijdig stoppen?

Close

Het is bij Private Lease niet mogelijk om het contract ‘zomaar’ vroegtijdig te stoppen. Wanneer je dat wel graag wilt, dan betaal je hierover een bedrag dat wordt bepaald door de leasemaatschappij. Hiermee ga je bij het tekenen van het contract akkoord. Vaak wordt dit gebaseerd op de hoeveelheid maanden dat het contract te vroeg wordt gestopt. Bij bijzondere omstandigheden, zoals: het verliezen van een baan of het overlijden van de contracthouder worden er bij een aantal leasemaatschappijen uitzonderingen gemaakt. Controleer dit wel voordat je een contract afsluit, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. 

Bij Zakelijk Lease is dit wel mogelijk, maar ook hier zitten kosten aan verbonden. Vooraf is er een minder-dagenprijs afgesproken in je leaseovereenkomst. 

Kopen of (private) leasen? Wat past het best bij mij?

Close

Dit zijn de voordelen van het kopen en leasen van een auto.

Private lease

 • Een nieuwe auto voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand
 • Geen verborgen of onverwachte kosten
 • Wegenbelasting en verzekering is inbegrepen
 • Service en onderhoud door de erkende Hyundai-dealer bij jou in de buurt
 • Geen investering vooraf nodig
 • Leaseprijs is niet afhankelijk van aantal schadevrije jaren
 • De auto is jouw eigendom
 • Je kunt zelf kiezen waar je jouw auto koopt, voor onderhoud brengt en verzekerd
 • Je zit niet aan een maximum aantal kilometers vast

Kopen

 • De auto is jouw eigendom
 • Je hebt geen BKR-registratie
 • Je kunt zelf kiezen waar je jouw auto koopt, voor onderhoud brengt en verzekerd
 • Je zit niet aan een maximum aantal kilometers vast

Krijg ik een BKR registratie met Private Lease?

Close

Bij het afsluiten van een private lease contract wordt er inderdaad een BKR-registratie gemaakt. Deze kan van invloed zijn op het te lenen bedrag wanneer je een hypotheek afsluit. Vooral voor starters die van plan zijn om op korte termijn voor een koophuis te gaan kijken is het van belang om hier goed op te letten. Hoe het te lenen bedrag wordt berekend en meer informatie over deze registratie is te vinden op de website van BKR.

Hoe weet ik of leasen ook echt goedkoper is voor mij?

Close

De kosten van een private lease contract lijken gevoelsmatig vaak hoog. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat in het tarief ook de waardevermindering (afschrijving) van de auto is opgenomen en je maandelijks ‘spaart’ voor toekomstig onderhoud, reparaties en bandenvervanging. Dit zijn kosten die je bij de aanschaf van een auto vaak niet meerekent.

Wat betekent het keurmerk Private Lease?

Close

Dit keurmerk geeft aan dat het gaat om een betrouwbaar leasecontract. Wanneer een leasemaatschappij samenwerkt met dit keurmerk ben je zeker van de ‘vijf-zekerheden’:
- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

keurmerk private lease

Hoe zit het met vervangend vervoer?

Close

Met Private Lease heb je bij pech recht op vervangend vervoer na 72 uur. Bij een aantal leasemaatschappijen is er in het contract opgenomen dat dit al na 48 uur wordt verzorgd.

Hyundai Wittenberg
Altijd met plezier op pad Dat doe je met jouw Hyundai