N Line - Hyundai’s in een
supersportieve outfit

Op zoek naar een Hyundai in een supersportieve outfit? Dan hebben wij de perfecte Hyundai voor u. De i30 hatchback, i30 Fastback en Tucson zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supersportieve N Line-uitvoering. Deze speciale Hyundai’s zijn geïnspireerd op de bestaande N-performance-modellen van Hyundai en onderscheiden zich door hun extra fraaie interieur en exterieur en aangepaste wielophanging en besturing.

i30 N-line

Hyundai
i30 5-deurs N Line

De Hyundai i30 5-deurs in N Line-uitvoering is voorzien van allemaal nieuwe designkenmerken en technische aanpassingen die hem nog sportiever maken. Hij valt op door zijn stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden (voor meer grip), dubbele uitlaat, lederlook stuurwiel met N-logo en heerlijke N-sportstoelen. Onder de motorkap ligt een 140 pk (103 kW) sterke 1.4 T-GDI-motor, gekoppeld aan een handgeschakelde of 7-DCT versnellingsbak.

Vanafprijs€ 28.495,-

Offerte aanvragen

Samenstellen

Hyundai
i30 Fastback N Line

De Hyundai i30 Fastback in N Line-uitvoering combineert de elegantie van een vijfdeurscoupé met de sportiviteit van Hyundai’s N-performance-modellen. Hij staat op stoere 18-inch lichtmetalen wielen en zijn sportieve karakter wordt verder onderstreept door de dubbele uitlaat, aluminium-look pedalen en kuipstoelen met N-logo. Een 140 pk (103 kW) sterke 1.4 T-GDI-motor – gekoppeld aan een handgeschakelde of 7-DCT versnellingsbak – zorgt voor de aandrijving.

Vanafprijs€ 29.495,-
Offerte aanvragen
Samenstellen

Hyundai
Tucson N Line

Donkere lichtmetalen 19-inchwielen, spiegelkappen en een glanzend zwarte achterspoiler benadrukken het sportieve karakter van de Hyundai Tucson in N Line-uitvoering. De met suèdeleder beklede sportstoelen zijn voorzien van het N-logo en voor een extra sportieve uitstraling zijn het stuurwiel en de stoelbekleding afgewerkt met rood stiksel. De N Line-uitvoering is beschikbaar op de Tucson 1.6 T-GDI (7DCT 2WD) en de Tucson 1.6 CRDi 48V Mild Hybrid (in 6MT 2WD en 7DCT 2WD).

Vanafprijs€ 36.995,-

Offerte aanvragen
Samenstellen