Hyundai KONA Hybrid

Nu in de showroom!
Prijs vanaf: € 28.675,-* | Private lease vanaf: € 383,- /mnd.

Hybride rijden doe je in stijl met de nieuwe Hyundai KONA Hybrid. De nieuwe KONA Hybrid is nog moderner vormgegeven. De facelift geeft hem een dynamische uitstraling en het verder verbeterde motorengamma biedt zowel sportieve prestaties, als maximale efficiëntie voor een zo laag mogelijk verbruik. Upgrades op het gebied van connectiviteit en veiligheid, maar ook de voordelen van een zuinige benzinemotor maakt de Hyundai KONA Hybrid extra aantrekkelijk.
Exterieur

Zijn bekroonde exterieurontwerp oogt zelfverzekerd en uniek. De KONA Hybrid combineert elegante lijnen met aantrekkelijke stylingelementen en is daardoor vanuit elke hoek expressief.
Met zijn slanke body, hooggeplaatste ledlampen voor de dagrijverlichting en daaronder geplaatste koplampen en Cascade grille is de Hyundai KONA Hybrod een frisse verschijning in de klasse van de compacte crossovers. De keuze uit twee dakkleuren en tien exterieurkleuren zorgen voor oneindige kleurcombinaties om de KONA compleet aan te passen aan uw persoonlijke stijl en voorkeur.

Hybrid afbeelding

Wat is een hybride auto?

De KONA Hybrid brengt het begrip energiezuinigheid naar een ongekend hoog niveau. Zijn zogenoemde parallelhybride-aandrijflijn bestaat uit een zuinige 1.6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Al deze componenten werken optimaal samen voor maximale efficiency. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de KONA Hybrid helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is, of wordt hij aangedreven door de benzinemotor. Of door beide tegelijk. Als onderdeel van het regeneratieve remsysteem helpt de elektromotor ook bij het afremmen, zodat de batterij wordt opgeladen.


Brandstof besparen en minder emissies: ECO-DAS

Het ECO Driving Assistant System (ECO-DAS) zorgt ervoor dat de KONA Hybrid zeer zuinig met brandstof omspringt en het dringt CO2-emissies nog verder terug. Voer een route in het navigatiesysteem in en dit voorspellende energiebeheersysteem analyseert het traject. Het maakt daarvoor gebruik van topografische gegevens om de optimale mix van batterijvermogen en brandstof in te stellen. De geïntegreerde Coasting guide waarschuwt u vervolgens tijdens de rit wanneer u moet vertragen om brandstof te besparen.

KONA Hybrid facelift performance
KONA Facelift interieur

Interieur

De KONA Hybrid onthaalt u met uitzonderlijk comfort, hoogwaardige materialen en een aangename sfeer. Het exclusieve kleurenthema White behoort tot de standaarduitrusting. Stijlvolle witte accenten, zoals de omlijsting van de luchtroosters en de versnellingshendel, contrasteren fraai met de glanzend zwarte accenten op de portiergrepen, de spaken van het stuurwiel en de luchtroosters. De stoelbekleding is afgewerkt met contrasterend wit stiksel voor nog meer stijl.

Accessoires

Bedien de auto met uw smartphone of met uw stem. Bluelink brengt namelijk naadloze connectiviteit rechtstreeks in de vernieuwde KONA Hybrid, met online spraakherkenning en een breed scala aan functies. Zo wordt elke rit nog comfortabeler en aangenamer. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services – in combinatie met 10,25-inch AVN – is inbegrepen.

De head-up display biedt de beste afleesbaarheid in deze klasse. Hij verhoogt bovendien de verkeersveiligheid doordat hij belangrijke informatie, zoals de maximumsnelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen, precies in uw blikveld projecteert. In de middenconsole bevindt zich een draadloos laadplatform (Qi-standaard) waarmee u gemakkelijk een compatibele Qi-enabled smartphone kan opladen zonder kabeltje.

Hyundai Wittenberg nieuwe KONA Hybrid - Bluelink
KONA NLine facelift

Private Lease Hyundai KONA Hybrid

Voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand kunt u de Hyundai KONA Hybrid ook bij ons leasen. Zo hoeft u geen grote investering te doen en kunt u toch nieuw rijden! Ziet u het al voor u? Instappen in een gloednieuwe Hyundai KONA Hybrid?

U heeft namelijk geen omkijken meer naar onderhoud, reparatie, wegenbelasting, verzekering en banden. Zo heeft u geen verborgen kosten meer! Alleen de brandstofkosten zijn voor uw rekening.

Stel dat u tot een besluit komt om een Hyundai KONA Hybrid te private leasen dan is ook mogelijk uw huidige auto in te ruilen. Wij kunnen dan een interessant voorstel maken voor uw huidige auto bij aangaan van een private lease abonnement.

Meer informatie over private lease

Hyundai SmartSense

Veilig en comfortabel: de KONA Hybrid is uitgerust met het uitgebreide technologiepakket Hyundai SmartSense. Dit vooruitstrevende rijassistentiesysteem houdt continu de omgeving in de gaten om de auto en zijn inzittenden onderweg te beschermen tegen gevaren. Van automatisch remmen tot het detecteren van voertuigen in de dodehoek: de KONA Hybrid waarschuwt u voor mogelijke gevaren tijdens het autorijden en helpt u actief om in uw rijstrook te blijven.

KONA facelift exterieur
Hybrid specs

Specificaties

Een combinatie die u niet vaak tegenkomt: hybride aandrijving én rijplezier. De KONA Hybrid brengt het begrip
energiezuinigheid naar een nieuw en ongekend hoog niveau. De sportieve SUV wordt aangedreven door een direct
ingespoten benzinemotor die specifiek is ontworpen voor de hybride-aandrijflijn en een elektromotor die gevoed
wordt door een lithium-ion-polymeerbatterij. Samen leveren ze 103,6 kW (141 pk) vermogen en 265 Nm trekkracht.
De innovatieve 6-trapsautomaat met dubbele koppeling (DCT) zorgt voor een plezierige rijervaring in combinatie
met veel trekkracht en een optimale brandstofefficiency.Uitvoeringen van de nieuwe Hyundai KONA Hybrid

De nieuwe Hyundai KONA Hybrid is leverbaar in 4 uitvoeringen. Standaard is hij al zeer rijk uitgerust, met onder meer een volledige digitaal instrumentenpaneel van 8 inch, Cruise Control met Stop & Go-functie,16-inch lichtmetalen velgen en diverse veiligheids- en rijassistentiesystemen.

Bekijk hier de prijslijst van de Hyundai KONA Hybrid.
PRIJSLIJST HYUNDAI KONA HYBRID

Hyundai Wittenberg nieuwe KONA Hybrid - sfeerbeeldInteresse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Bekijk voorraad