Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

Prijs: vanaf € 39.195,-

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric – met slechts 4% bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op! We geven je hier alvast een exclusieve sneak preview van deze dynamische, elektrische auto.


De volgende drie uitvoeringen zijn verkrijgbaar:

  • Comfort € 39.195,-
  • Fashion € 41.495,-
  • Premium € 44.995,-


Exterieur

Een oogstrelende combinatie van vloeiende lijnen en stijlvolle randen. De KONA Electric maakt indruk, ongeacht van welke kant je hem bekijkt.

Indrukwekkende elektrische prestaties

Ooit iemand horen zeggen dat elektrisch rijden saai is? Met de KONA Electric ben je bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Deze sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 km/uur in 7,6 seconden met de 64 kWh-versie.

Schakelen met je vingertoppen

Schakelen is eigenlijk niet nodig. Je hoeft slechts te kiezen uit vooruit, achteruit of parkeren. Dat doe je met schakelaars op de centrale console; de plek waar bij de conventionele KONA de versnellingspook zit. Op die console bevindt zich ook de knop voor de elektrische parkeerrem.

Onderscheidend en individueel

De KONA Electric is met zijn zelfverzekerde, unieke styling allesbehalve doorsnee. De elegante, dichte grille en de speciale voor- en achterbumper maken duidelijk dat deze KONA elektrisch is. Samen met de voor de KONA karakteristieke full-LED dubbele koplampen en met zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de Hyundai KONA family.

Efficiency en stijl

De exclusief ontworpen wielen van de KONA Electric hebben door hun vorm een zo laag mogelijke luchtweerstand. Zo komen efficiency en stijl mooi samen. Met keuze uit diverse lakkleuren en met contrasterende kleuren voor het dak kun je de KONA Electric bovendien helemaal personaliseren.

Comfort en ruimte

De nieuwe Hyundai KONA Electric is een multitalent waarmee je overal uit de voeten kunt – met genoeg ruimte voor inzittenden en hun bagage dankzij een kofferbak van 373 liter inhoud (VDA). Kijk eens naar het interieur en de aandacht die gegeven is aan detail en comfort. Je merkt het aan de hoogwaardige en fijn aanvoelende materialen. Je ervaart het met de elektrisch instelbare en verwarmbare voorstoelen. Er is zelfs een verwarmbaar stuurwiel mogelijk in deze EV (Electric Vehicle).

Actieve veiligheidstechnologie

De KONA Electric is je beschermengel. Van automatisch remmen om een aanrijding te voorkomen tot aan auto’s signaleren in de dode hoek, je kunt erop vertrouwen dat hij je waarschuwt en beschermt bij potentieel gevaar. De actieve veiligheidstechnologie omvat: Forward Collision-Avoidance Assist met voetgangersherkenning, Blind Spot Collision Warning met Lane Change Assist, Rear-Cross Traffic Collision Warning, Lane Keeping Assist, High Beam Assist, Driver Attention Warning en Intelligent Speed Limit Warning (ISLW). ISLW identificeert snelheidsborden en laat zien in de Head-up Display of het instrumentarium wat de maximumsnelheid ter plekke is.

Interesse?

Interesse in de nieuwe Hyundai KONA Electric? Neem direct contact op of kom langs bij een van onze vestigingen voor een proefrit!

Informatie aanvragen