Nu direct uit voorraad leverbaar!

Hyundai KONA Electric

Prijs: vanaf € 36.795,-

De Hyundai KONA Electric is de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een zero emissie-auto (wegenbelastingvrij) met een ronduit indrukwekkend rijbereik. Met de 64-kWh KONA Electric kun je maar liefst van 484 km* (volgens WLTP) op een volle batterij. En de KONA Electric met 39 kWh-batterijpakket komt maar liefst 305 km ver. U kunt dus alle kanten op!
Met Hyundai Operational Lease rijdt u al volledig elektrisch vanaf € 394 per maand.


KONA Electric – bewezen geprezen

De KONA Electric heeft alles wat u zoekt in een elektrische auto: een riante actieradius, een zeer rijk uitgerust infotainmentsysteem, een handige BlueLink app en hij is dit jaar nog erg gunstig voor zakelijke rijders wegens de lage bijtelling van slechts 8%! Uiteraard wilt u ook zo snel mogelijk in uw nieuwe KONA Electric kunnen rijden, dan bent u bij Hyundai Wittenberg aan het juiste adres, want wij kunnen de KONA EV direct uit voorraad leveren.

Offerte aanvragen

Exterieur

Een gedurfd design. Het stoere design van de carrosserie van de KONA Electric is met zijn gespierde vormen, ranke LED-verlichting en unieke detailafwerking een echte blikvanger. U ziet het SUV-DNA erin weerspiegelt. De exclusief ontworpen wielen van de KONA Electric hebben door hun vorm een zo laag mogelijke luchtweerstand. Zo komen efficiency en stijl mooi samen. Deze vooruitstrevende KONA combineert een indrukwekkende actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling.

De KONA Electric biedt genoeg ruimte voor uw passagiers en hun bagage dankzij een kofferbakruimte van 332 liter. En met de achterbank neergeklapt heeft u maar liefst 1.114 liter bagageruimte. Voldoende voor een avontuurlijk weekendje weg.

Proefrit aanvragenIndrukwekkende elektrische prestaties

Ooit iemand horen zeggen dat elektrisch rijden saai is? Met de KONA Electric bent u bliksemsnel uit de startblokken door de 395 Nm trekkracht die meteen beschikbaar is. Deze sportieve SUV accelereert van 0 naar 100 km/uur in 7,6 seconden. En hij heeft een verbeterde actieradius waardoor u nu tot 484 kilometer aan één stuk door kunt rijden.

Flexibel opladen

Laad hem op wanneer het u uitkomt. De KONA Electric biedt standaard drie oplaadmogelijkheden.

Snel opladen

Aangesloten op een 100 kW-snellaadstation (gelijkstroom) kost het slechts 54 minuten om de batterij van de KONA Electric tot 80% van zijn capaciteit op te laden. Via een laadstation van 50 kW is de laadtijd van de 64,0 kWh-batterij 75 minuten.

Normaal opladen (wisselstroom, AC)

Met een aansluiting op een wallbox thuis of een laadstation met wisselstroom duurt het volledig opladen van de 64,0 kWh-batterij minimaal 9 uur en 35 minuten. Hyundai levert de KONA Electric standaard met een 7,2 kW-omvormer in de auto. Die vormt de wisselstroom om tot gelijkstroom dat wordt opgeslagen in de batterij in de auto.

Geprogrammeerd opladen

Door het geavanceerde batterijmanagement in de Hyundai KONA heeft u de controle en de mogelijkheid om het opladen te programmeren.


Schakelen met uw vingertoppen

Schakelen is eigenlijk niet nodig. U hoeft slechts te kiezen uit vooruit, achteruit of parkeren. Dat doet u met schakelaars op de centrale console; de plek waar bij de conventionele KONA de versnellingspook zit. Op die console bevindt zich ook de knop voor de elektrische parkeerrem.

Actieve veiligheidstechnologie

De KONA Electric is uw beschermengel. Van automatisch remmen om een aanrijding te voorkomen tot aan auto’s signaleren in de dode hoek, u kunt erop vertrouwen dat hij u waarschuwt en beschermt bij potentieel gevaar. De actieve veiligheidstechnologie omvat:

- Forward Collision-Avoidance Assist met voetgangersherkenning
- Blind Spot Collision Warning met Lane Change Assist
- Rear-Cross Traffic Collision Warning
- Lane Keeping Assist, High Beam Assist
- Driver Attention Warning
- Intelligent Speed Limit Warning (ISLW). ISLW identificeert snelheidsborden en laat zien in de Head-up Display of het instrumentarium wat de maximumsnelheid ter plekke is.

Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai KONA Electric wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.
5 jaar garantie logo8 jaar accugarantie
Hyundai biedt op de Hyundai KONA Electric vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem. Op de batterij van de KONA Electric biedt Hyundai acht jaar / 200.000 km garantie.

Interesse?

Interesse in de nieuwe Hyundai KONA Electric?
Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

Bekijk voorraad

Informatie aanvragen