Hyundai ix20

Hyundai ix20

Prijs: al vanaf € 20.795,-


De Hyundai ix20 is een compacte auto met een riante binnenruimte. De auto is praktisch en voorzien van alle comfort om het zelfvertrouwen en rijplezier te vergroten!

Exterieur

De Hyundai ix20 heeft een elegante maar tegelijkertijd ook een sportieve uitstraling. De auto is gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid. De zeshoekige deels afgesloten grille is ontworpen om brandstof te besparen. De grille in combinatie met de projectiekoplampen geeft de auto een herkenbaar uiterlijk. De stijlvol in de achterbumper geïntegreerde mistlampen zorgen dat de Hyundai ix20 ook bij dichte mist goed opvalt.

Interieur

Het interieur ademt kwaliteit en gebruiksgemak. De luxe Go! uitvoering is standaard voorzien van een geïntegreerd navigatie – en audiosysteem. Behoefte aan echte luxe? De verwarmbare stoelen en stuurwiel en panoramadak zijn verkrijgbaar als optie. Ook voor de Hyundai ix20 is er een uitgebreid assortiment accessoires beschikbaar. Alle accessoires, opties en prijzen zijn terug te vinden in de prijslijst. Naast de kwalitatief hoge afwerking van het interieur is er ook gedacht aan veel ruimte en comfort. De ix20 biedt veel beenruimte voor vier volwassenen.

Kofferruimte

De bagageruimte is verrassend ruim. De inhoud bedraagt 440 liter, en met neergeklapte achterbank zelfs 1.486 liter. Naast de standaard kofferruimte is er een extra bergruimte onder de vloer.

Specificaties

Voor de ix20 zijn verschillende diverse geavanceerde zuinige motoren beschikbaar. De 1.4 CRDi-dieselmotor levert 57 kW (77 pk) vermogen bij 4.000 t.p.m. en 240 Nm koppel bij 1.500-2.550 t.p.m.De 1.6i-benzinemotor levert 91,5 kW (124 pk) bij 6.300 t.p.m. en 156 Nm koppel bij 4.200 t.p.m. En de 1.4i-benzinemotor levert 66 kW (90 pk) bij 6.000 t.p.m. en 137 Nm koppel bij 5.000 t.p.m.

Ook op het gebied van veiligheid is de ix20 standaard voorzien van de beste veiligheidssystemen om de bestuurder te helpen gevaarlijke situaties te voorkomen.

Interesse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij ons van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s en mogelijkheden voor privé lease.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

BrochurePrijslijst