Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Prijs: al vanaf € 31.445,- / Private lease vanaf: € 449,- p/mnd


Zelden meer tanken tijdens woon-werkverkeer

Dankzij de elektrische range van 63 km hoeft u in gewoon woon-werkverkeer zelden meer te tanken. Hij combineert een zuinige 1.6-liter benzinemotor met de energie van een oplaadbare batterij en laadt het accupakket op tijdens het remmen. Daardoor bedraagt zijn totale actieradius maar liefst 1.100 km. De Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid is op te laden via een laadpaal of thuis aan het stopcontact.

De IONIQ Plug-in Hybrid biedt alles waar de autogebruiker van tegenwoordig naar verlangt. Milieubewust, uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën en voorzien van alle gemakken.

Rijden zonder enige stress

Via de schakelaar kiest u eenvoudig de volledig elektrische modus; emissievrij en met een actieradius van meer dan 50 kilometer. Schakel de hybridemodus in om te profiteren van de onbeperkte actieradius. U komt overal waar u maar wilt gaan, zonder zorgen over de actieradius. En onderweg kunt u overal stoppen en met de laadkabel de batterij bijladen om het elektrische bereik optimaal te benutten. Rijden in een Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid is rijden zonder enige stress.

Het beste van twee werelden

Beide motoren in de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid werken optimaal samen. Het gecombineerde vermogen van de 1.6 GDI-benzinemotor en de elektromotor bedraagt maar liefst 104 kW (141 pk). Als de omstandigheden daarom vragen, werken ze ook onafhankelijk van elkaar. Overschakelen van volledig elektrische aandrijving naar hybrideaandrijving of aandrijving door uitsluitend de benzinemotor verloopt vrijwel onmerkbaar. In de volledig elektrische modus kan de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid tot wel 63 km afleggen, dankzij de 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij.

Exterieur

De IONIQ is van voor tot achter aerodynamisch vormgegeven. Door de vloeiende lijnen heeft de auto de minste weerstand van wind en luchtstromen. Ook het milieuvriendelijke karakter van de IONIQ wordt doorgezet in het gebruik van materialen. Zo is het dak gemaakt van bestanddelen uit suikerriet. De Bi-Xenon koplampen in combinatie met de stoere grill geven de auto een krachtige uitstraling.

Gewoon puur. Puur simpel.

Het ruime interieur van de Hyundai IONIQ zit vol met kenmerkend puur design. Dat blijkt uit de nadrukkelijk horizontale vormen van het dashboard en de gebruiksvriendelijke eenvoud van de instrumenten en de bedieningsorganen.

Het interieur geeft een ruimtelijk gevoel met een sportieve uitstraling. De opties zijn eindeloos. Er is ruime keuze uit materialen voor bekleding en accenten. Ook hierbij is gedacht aan de toekomst met het gebruik van recyclebaar plastic.

Naast de ruimte en comfort is de IONIQ standaard uitgerust met de nieuwste technologieën. Met de TomTom LIVE Services bent u altijd op de hoogte van de meest recente verkeersinformatie. Ook kunt u met Apple CarPlay op een slimme en veilige manier in de auto gebruikmaken van een Smartphone.

Kofferruimte

Met 550 liter is biedt de kofferbak voldoende opbergruimte. Met een neergeklapte achterbank is er maar liefst 1505 liter beschikbaar.

In-Cable Control Box-oplaadkabel (ICCB)

Deze kabel komt overal van pas om de batterij van de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid eenvoudig op te laden. Hij is geschikt voor een standaard huishoudelijk stopcontact, zodat de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid ook met wisselstroom (AC) van het stroomnetwerk thuis is op te laden.

Specificaties

De IONIQ Plug-In Hybrid is uitgerust met een speciale aandrijflijn die rijplezier toevoegt aan de bekende milieuvoordelen van een hybride-aandrijflijn.

Als de 1.6-liter benzinemotor en de elektromotor optimaal samenwerken, bedraagt het gecombineerde vermogen maar liefst 104 kW (141 pk). Maar ze werken ook onafhankelijk van elkaar, als de omstandigheden daarom vragen,. Overschakelen van volledig elektrische aandrijving naar hybrideaandrijving of naar aandrijving door uitsluitend de benzinemotor verloopt vrijwel onmerkbaar. In volledig elektrische modus kan de Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid tot wel 63 km afleggen, dankzij de 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij.

De IONIQ wordt standaard geleverd met een automaat! Dat betekent ultiem comfort en een minimale inspanning van de automobilist.

soecs Ioniq plug-in

Veiligheidssystemen

De Hyundai IONIQ is voorzien van een uitgebreide reeks actieve en passieve veiligheidssystemen die de inzittenden beschermen en aanrijdingen helpen te voorkomen.

Het Lane Keeping Assist System (LKAS) is een actieve hulp om binnen de lijnen van de rijbaan te blijven. Ideaal voor lange ritten.

Het Autonomous Emergency Braking (AEB) zorgt ervoor dat de auto automatisch remt als er plotseling een persoon of voertuig aan de voorzijde wordt gesignaleerd. Opletten is natuurlijk altijd noodzakelijk maar met een paar extra ogen is het altijd veilig.

Niet meer zo scherp tijdens lange ritten? Smart Cruise Control (SCC) zorgt voor een veilige afstand tot de directe voorganger.

Is het druk op de snelweg en moet u snel van baan verwisselen? De Blind Spot Detection (BSD) waarschuwt voor voertuigen die in de dode hoek rijden en niet zijn te zien in de binnenspiegel (optioneel).

Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai KONA Electric wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.

5 jaar garantie logo8 jaar accugarantie
Hyundai biedt op de Hyundai IONIQ vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem. Op de batterij van de IONIQ biedt Hyundai 8 jaar/200.000 km garantie (wat het eerst wordt bereikt).

Actie

Aanbiedingen Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid

• Try and Buy bonus € 1.250 • Hyundai Private Lease vanaf € 438

Hyundai Wittenberg Ioniq Plug-In Hybrid Try&Buy aanbieding actie

Interesse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Bekijk voorraad