Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid

Prijs: al vanaf € 24.450,-


De IONIQ biedt alles waar de autogebruiker van tegenwoordig naar verlangt. Milieubewust, uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën en voorzien van alle gemakken. De Hyundai IONIQ is verkrijgbaar als hybride (HEV), Plug-in hybrid (PHEV) en volledig elektrisch (EV).

Exterieur

De IONIQ is van voor tot achter aerodynamisch vormgegeven. Door de vloeiende lijnen heeft de auto de minste weerstand van wind en luchtstromen. Ook het milieuvriendelijke karakter van de IONIQ wordt doorgezet in het gebruik van materialen. Zo is het dak gemaakt van bestanddelen uit suikerriet. De Bi-Xenon koplampen in combinatie met de stoere grill geven de auto een krachtige uitstraling.

Gewoon puur. Puur simpel.

Het ruime interieur van de Hyundai IONIQ Hybrid zit vol met kenmerkend puur design. Dat blijkt uit de nadrukkelijk horizontale vormen van het dashboard en de gebruiksvriendelijke eenvoud van de instrumenten en de bedieningsorganen.

Het interieur geeft een ruimtelijk gevoel met een sportieve uitstraling. De opties zijn eindeloos. Er is ruime keuze uit materialen voor bekleding en accenten. Ook hierbij is gedacht aan de toekomst met het gebruik van recyclebaar plastic.

Naast de ruimte en comfort is de IONIQ Hybrid ook standaard uitgerust met de nieuwste technologieën. Met de TomTom LIVE Services bent u altijd op de hoogte van de meest recente verkeersinformatie. Ook kunt u met Apple CarPlay op een slimme en veilige manier in de auto gebruikmaken van een Smartphone.

Kofferruimte

Met 550 liter is biedt de kofferbak voldoende opbergruimte. Met een neergeklapte achterbank is er maar liefst 1505 liter beschikbaar.

Specificaties

De Hyundai IONIQ Hybrid is voorzien van een speciaal ontwikkelde aandrijflijn die rijplezier combineert met de bekende voordelen van hybrideaandrijving. De hybride aandrijflijn, de elektromotor, de lithium-ion-polymeerbatterij en de Dual Clutch Transmission (DCT) werken optimaal samen voor maximale efficiency.

Tijdens het rijden op de benzinemotor en bij het remmen werkt de elektromotor als een dynamo en laadt het accupakket op. Dit zorgt ervoor dat er tot wel 1300 kilometer kan worden gereden op één tank!

De IONIQ wordt standaard geleverd met een automaat! Dat betekent ultiem comfort en een minimale inspanning van de automobilist.

Plug-in Hybrid

De IONIQ is ook verkrijgbaar in een Plug-in Hybrid. Dit houdt in dat de auto wordt opgeladen door remenergie, benzinemotor en door zelfladen met een stopcontact of laadpaal. De Plug-in Hybrid kan circa 50 kilometer volledig elektrisch rijden. Dat betekent zeer zuinig rijden, zeker wanneer u korte afstanden wilt afleggen!

Veiligheidssystemen

De Hyundai IONIQ is voorzien van een uitgebreide reeks actieve en passieve veiligheidssystemen die de inzittenden beschermen en aanrijdingen helpen te voorkomen.

Het Lane Keeping Assist System (LKAS) is een actieve hulp om binnen de lijnen van de rijbaan te blijven. Ideaal voor lange ritten.

Het Autonomous Emergency Braking (AEB) zorgt ervoor dat de auto automatisch remt als er plotseling een persoon of voertuig aan de voorzijde wordt gesignaleerd. Opletten is natuurlijk altijd noodzakelijk maar met een paar extra ogen is het altijd veilig.

Niet meer zo scherp tijdens lange ritten? Smart Cruise Control (SCC) zorgt voor een veilige afstand tot de directe voorganger.

Is het druk op de snelweg en moet u snel van baan verwisselen? De Blind Spot Detection (BSD) waarschuwt voor voertuigen die in de dode hoek rijden en niet zijn te zien in de binnenspiegel (optioneel).


Interesse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

PrijslijstBrochure