Hyundai IONIQ Hybrid

Prijs: al vanaf € 28.275,- | Private lease vanaf: € 419,- p/mnd


De Hyundai IONIQ Hybrid is vernieuwd en beter dan ooit, met een opgefrist uiterlijk en verbeteringen op het gebied van connectiviteit en veiligheidssystemen. En zonder dat u de batterij hoeft op te laden. Daarvoor zorgt de perfect uitgekiende combinatie van een benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. Het exterieur en het interieur hebben een nog modernere uitstraling gekregen. Nieuwe designelementen accentueren de aerodynamische vormen van de IONIQ Hybrid. En voor een nog betere eerste indruk is de grille aan de voorzijde voorzien van een nieuw ontworpen honinggraad-uiterlijk. Deze is perfect in balans met de LED-dagrijverlichting en de LED-koplampen.


Gewoon indrukwekkend. Indrukwekkende prestaties.

De vernieuwde IONIQ Hybrid is voorzien van tal van nieuwe stylingelementen voor een zo laag mogelijke luchtweerstand (0,24) en maximale prestaties. Zijn ranke postuur en vloeiende, coupé-achtige lijnen zorgen voor een efficiënte geleiding van de luchtstroom langs de carrosserie. Daarmee behoort deze IONIQ tot de meest aerodynamische modellen in zijn klasse.

Het opnieuw vormgegeven interieur van de IONIQ Hybrid is ruimtelijk, overzichtelijk en zit boordevol nieuwe functies. Geniet van het gebruiksgemak, het comfort en de connectiviteit van een ruime sedan met vijf zitplaatsen. Voor het interieur zijn diverse recyclebare materialen gebruikt, waaronder organisch suikerriet en vulkanisch gesteente.


interieur hyundai ioniq hybrid
IONIQ Hybrid achterkant

Kofferruimte

Met 550 liter is biedt de kofferbak voldoende opbergruimte. Met een neergeklapte achterbank is er maar liefst 1505 liter beschikbaar.​

Bluelink-connectiviteit

Naast de ruimte en comfort is de IONIQ Hybrid ook standaard uitgerust met de nieuwste technologieën. Zoals Bluelink-connectiviteit, hier mee bedient u de IONIQ Hybrid met uw smartphone of met uw stem: Bluelink brengt naadloze connectiviteit rechtstreeks in de vernieuwde IONIQ Hybrid met online spraakherkenning en een breed scala aan functies.

  • op afstand ver-/ontgrendelen
  • uw bestemming versturen naar de auto
  • vind uw auto gemakkelijk terug met: 'vind mijn auto'

Private Lease Hyundai IONIQ Hybrid

Voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand kunt u de Hyundai IONIQ Hybrid ook bij ons leasen. Zo hoeft u geen grote investering te doen en kunt u toch nieuw rijden! Ziet u het al voor u? Instappen in een gloednieuwe Hyundai IONIQ Hybrid?

U heeft namelijk geen omkijken meer naar onderhoud, reparatie, wegenbelasting, verzekering en banden. Zo heeft u geen verborgen kosten meer! Alleen de brandstofkosten zijn voor uw rekening.

Stel dat u tot een besluit komt om een Hyundai IONIQ Hybrid te private leasen dan is ook mogelijk uw huidige auto in te ruilen. Wij kunnen dan een interessant voorstel maken voor uw huidige auto bij aangaan van een private lease abonnement.

Informatie over private lease

IONIQ Hybrid front

Veiligheidssystemen

De Hyundai IONIQ is voorzien van een uitgebreide reeks actieve en passieve veiligheidssystemen die de inzittenden beschermen en aanrijdingen helpen te voorkomen.

Het Lane Keeping Assist System (LKAS) is een actieve hulp om binnen de lijnen van de rijbaan te blijven. Ideaal voor lange ritten.

Het Autonomous Emergency Braking (AEB) zorgt ervoor dat de auto automatisch remt als er plotseling een persoon of voertuig aan de voorzijde wordt gesignaleerd.

Niet meer zo scherp tijdens lange ritten? Smart Cruise Control (SCC) zorgt voor een veilige afstand tot de directe voorganger.

Is het druk op de snelweg en moet u snel van baan verwisselen? De Blind Spot Detection (BSD) waarschuwt voor voertuigen die in de dode hoek rijden en niet zijn te zien in de binnenspiegel (optioneel).

Het toppunt van hybrideprestaties

De Hyundai IONIQ Hybrid is voorzien van een speciaal ontwikkelde aandrijflijn die rijplezier combineert met de bekende voordelen van hybrideaandrijving. De hybride aandrijflijn, de elektromotor, de lithium-ion-polymeerbatterij en de Dual Clutch Transmission (DCT) werken optimaal samen voor maximale efficiency.

Dankzij de slimme combinatie van de, zuinige 1.6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij wordt de batterij opgeladen tijdens het remmen. Hij heeft een totaal systeemvermogen van 141 pk en tot wel 265 Nm koppel, de Hyundai IONIQ is uitgerust met een 6-trapsautomaat.

Tijdens het rijden op de benzinemotor en bij het remmen wordt de elektromotor opgeladen. Dit zorgt ervoor dat er tot wel 1100 kilometer kan worden gereden op één tank! Gemiddeld brandstofgebruik 3,6 liter per 100 km!

De IONIQ wordt standaard geleverd met een automaat! Dat betekent ultiem comfort en een minimale inspanning van de automobilist.

IONIQ Hybrid garantie

Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai KONA Electric wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.

Hyundai biedt op de Hyundai IONIQ vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem. Op de batterij van de IONIQ biedt Hyundai 8 jaar/200.000 km garantie (wat het eerst wordt bereikt).

Meer over onze garantieInteresse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Bekijk voorraad