Hyundai IONIQ Electric

Prijs: al vanaf € 33.995,-


De IONIQ biedt alles waar de autogebruiker van tegenwoordig naar verlangt. Milieubewust, uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën en voorzien van alle gemakken. De Hyundai IONIQ is verkrijgbaar als hybride (HEV), Plug-in hybrid (PHEV) en volledig elektrisch (EV).

Exterieur

De IONIQ is van voor tot achter aerodynamisch vormgegeven. Door de vloeiende lijnen heeft de auto de minste weerstand van wind en luchtstromen. Ook het milieuvriendelijke karakter van de IONIQ wordt doorgezet in het gebruik van materialen. Zo is het dak gemaakt van bestanddelen uit suikerriet. De Bi-Xenon koplampen in combinatie met de stoere grille geven de auto een krachtige uitstraling.

Interieur

Het interieur geeft een ruimtelijk gevoel met een sportieve uitstraling. De opties zijn eindeloos. Er is ruime keuze uit materialen voor bekleding en accenten. Ook hierbij is gedacht aan de toekomst met het gebruik van recyclebaar plastic.

Naast de ruimte en comfort is de IONIQ Hybrid ook standaard uitgerust met de nieuwste technologieën. Met de TomTom LIVE Services bent u altijd op de hoogte van de meest recente verkeersinformatie. Ook kunt u met Apple CarPlay op een slimme en veilige manier in de auto gebruikmaken van een smartphone.

Kofferruimte

Met 550 liter biedt de kofferbak voldoende opbergruimte. Met een neergeklapte achterbank is er maar liefst 1505 liter beschikbaar.

Specificaties

Elektrisch rijden is de toekomst! In daar haakt Hyundai op in met de volledig elektrische IONIQ. De nauwkeurig op elkaar afgestemde componenten van de elektrische aandrijflijn zorgen voor een
uitstekend rijgedrag en een actieradius die groot genoeg is voor het gebruik van alledag. De krachtige elektromotor levert 88 kW (120 pk) en een maximumkoppel van 295 Nm. De krachtige elektromotor, met een maximumkoppel van 295 Nm, levert al vanaf stilstand optimale trekkracht, voor een indrukwekkende acceleratie, vooral bij lage snelheden.

Het geïntegreerde verwarmingssysteem brengt de batterij op de ideale temperatuur voor efficiënt opladen en voor een maximale actieradius onder koude omstandigheden. De hoge vermogensdichtheid van de krachtige batterij zorgt voor betere prestaties en een grotere actieradius. De batterij is laag in de bodem geplaatst voor een optimale wegligging.

Intelligent geplaatste knoppen op de middenconsole maken de elektronische bediening van de belangrijkste rijfuncties uiterst eenvoudig.

Actieradius

De IONIQ EV heeft een range van 280km met een volle batterij. Dankzij deze range en de mogelijkheid tot 100 kWh snelladen heeft u alle flexibiliteit om lange afstanden af te leggen. Het snelle laden is mogelijk door de moderne lithium-ion-polymeerbatterij.

De actieradius kan bij koude temperaturen in de winter afwijken, maar met de mogelijkheden voor snelladen overal in het land kunnen alsnog de gewenste lange afstanden worden afgelegd.


Opladen en laadtijd

De batterij van de IONIQ Electric is op diverse manieren op te laden, zowel thuis als onderweg. Thuis laden kan met de zogenoemde In-Cable Control Box waarmee de IONIQ wordt aangesloten op het stopcontact. De laadtijd bedraagt ongeveer twaalf uur. Sneller thuis laden kan met de Wallbox. Het systeem kan de batterij in 4,5 uur volledig opladen. 
Snelladen kan bij verschillende Fastned stations in Nederland. De IONIQ wordt dan binnen slechts een kwartier voor 80 procent volgeladen.

Veiligheidssystemen

De Hyundai IONIQ is voorzien van een uitgebreide reeks actieve en passieve veiligheidssystemen die de inzittenden beschermen en aanrijdingen helpen te voorkomen.

  • Het Lane Keeping Assist System (LKAS) is een actieve hulp om binnen de lijnen van de rijbaan te blijven. Ideaal voor lange ritten.
  • Het Autonomous Emergency Braking (AEB) zorgt ervoor dat de auto automatisch remt als er plotseling een persoon of voertuig aan de voorzijde wordt gesignaleerd. Opletten is natuurlijk altijd noodzakelijk maar met een paar extra ogen is het altijd veilig. Niet meer zo scherp tijdens lange ritten?
  • Smart Cruise Control (SCC) zorgt voor een veilige afstand tot de directe voorganger. Is het druk op de snelweg en moet u snel van baan verwisselen?
  • De Blind Spot Detection (BSD) waarschuwt voor voertuigen die in de dode hoek rijden en niet zijn te zien in de binnenspiegel (optioneel).


Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai KONA Electric wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.

5 jaar garantie logo8 jaar accugarantie
Hyundai biedt op de Hyundai IONIQ vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem. Op de batterij van de IONIQ biedt Hyundai 8 jaar/200.000 km garantie (wat het eerst wordt bereikt).

Interesse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Bekijk voorraad