Direct uit voorraad leverbaar! Nu nog met 4% bijtelling.

Hyundai IONIQ Electric vernieuwd en verbeterd

Prijs: vanaf € 36.995,-

Volledig emissievrij rijden is nu nog aantrekkelijker: de Hyundai IONIQ Electric is verder verbeterd en biedt een nog grotere actieradius van 311 kilometer*. Daarbij biedt hij opwindende prestaties en een uitstekende wegligging dankzij een laag zwaartepunt. De elektromotor levert vanuit stilstand maximale trekkracht voor bliksemsnelle acceleratie: 0-100 km/u in 9,9 seconden. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

Prijslijst:

Electric i-Motion: € 36.995
Electric Comfort: € 37.995
Electric Premium: € 41.495

Snel opladen, ver rijden

Nooit meer benzine tanken, geen enkele emissie uit de uitlaat. De nieuwe Hyundai IONIQ Electric biedt opwindende prestaties en een nog grotere, volledig elektrische actieradius van maar liefst 311 kilometer op een volle batterij*. Bovendien is de nieuwe, krachtige lithium-ion-polymeerbatterij in minder dan een uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als u hem heeft aangesloten op een snellader met 100 kW vermogen (DC, gelijkstroom).

Een elektrisch statement

Het aerodynamische, strakke silhouet van de IONIQ is verder verfraaid met een aantal nieuwe designelementen: krachtige full LED-koplampen sluiten elegant aan op de slanke, gesloten grille, die aangeeft dat deze IONIQ een elektrische aandrijflijn heeft.

* Actieradius op basis van WLTP-cyclus. De actieradius kan variëren en is afhankelijk van de omstandigheden op de weg, de rijstijl en de temperatuur.

Bluelink-connectiviteitsdiensten

Met Hyundai's geavanceerde connectiviteitsdienst Bluelink is de vernieuwde IONIQ Electric naadloos verbonden met uw smartphone, met online stemherkenning en een breed gamma voorzieningen die de reis gemakkelijker en plezieriger maken. Een kosteloos 5-jarig abonnement op Hyundai LIVE Services is inbegrepen bij de 10,25-inch AVN-touchscreen in het dashboard. U heeft toegang tot onder meer real-time informatie over locaties en tarieven van laadstations langs de route, weer, verkeer en de mogelijkheid tot live POI Search, parkeerruimte, Hyundai-dealers in de omgeving - en zelfs snelheidscamera's (waar dat wettelijk is toegestaan).


Ruim en verfijnd interieur.

Het nieuw vormgegeven interieur van de IONIQ Electric is ruimtelijk, overzichtelijk en zit boordevol nieuwe functies. Geniet van het gebruiksgemak, het comfort en de connectiviteit van een ruime sedan met vijf zitplaatsen. 
In het interieur zijn diverse recyclebare materialen gebruikt, waaronder organisch suikerriet en vulkanisch gesteente.

Shift-by-wire met schakelknoppen

In de IONIQ Electric schakelt u tussen de standen D, N, R en P (Drive, Neutral, Reverse en Park) met knoppen die voor comfortabel gebruik in de middenconsole zijn geplaatst. Ook de knop van de elektrische parkeerrem is hier ondergebracht. In de middenconsole zijn tevens twee bekerhouders en de praktische pad voor het draadloos opladen (Qi) van uw smartphone te vinden.

Actieradius

De nieuwe Hyundai IONIQ Electric is voorzien van een verbeterde elektrische aandrijflijn met een grotere batterij. Daardoor is de actieradius nu maar liefst 311 km*, zonder enige emissie. De 100 kW (136 pk) sterke elektromotor wordt gevoed door een verbeterde en efficiënte lithium-ion-polymeerbatterij met een capaciteit van 38,3 kWh. Dankzij de ingebouwde lader - die ook is opgewaardeerd en nu een vermogen heeft van 7,2 kW - is de batterij in slechts 54 minuten op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit wanneer de auto is aangesloten op een snellader van 100 kW (DC, gelijkstroom).

* Actieradius op basis van WLTP-testcyclus. Actieradius kan variëren en is afhankelijk van de
omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur.

Slim regeneratief remsysteem

De IONIQ Electric is uitgerust met de modernste technologie voor intelligent rijden. Het Smart Regenerative Braking-systeem bijvoorbeeld laadt de batterij onderweg op wanneer de elektromotor wordt gebruikt om de auto af te remmen. Verder gebruikt het de radarsensoren in de auto om de mate van regeneratief remmen te bepalen. Daardoor reageert het systeem altijd op de juiste manier op het verkeer rond de auto om afdoende te vertragen.


Schakelpeddels voor regeneratief remmen

U kunt de actieradius eenvoudig maximaliseren en voldoende energie in de batterij bewaren door de mate van regeneratief remmen aan te passen met de schakelpeddels achter het stuur. Er is keuze uit vier niveaus, elk met zijn eigen mate van vertraging en oplaadkracht. Trek de linker schakelpeddel naar u toe en houd hem vast om met maximale kracht regeneratief te remmen. Hiermee is het zelfs mogelijk - afhankelijk van de verkeerssituatie - om de auto volledig tot stilstand te brengen zonder het rempedaal te gebruiken. In deze modus wordt de batterij het sterkst opgeladen..​

Veiligheidssystemen

De Hyundai IONIQ is voorzien van een uitgebreide reeks actieve en passieve veiligheidssystemen die de inzittenden beschermen en aanrijdingen helpen te voorkomen.

  • Het Lane Keeping Assist System (LKAS) is een actieve hulp om binnen de lijnen van de rijbaan te blijven. Ideaal voor lange ritten.
  • Smart Cruise Control met Stop & Go (SCC w/S&G) zorgt voor een veilige afstand tot de directe voorganger. Is het druk op de snelweg en moet u snel van baan verwisselen?
  • De Blind-spot Collision Warning (BCW) met Lane Change Assist-systeem waarschuwt voor voertuigen die in de dode hoek rijden en niet zijn te zien in de binnenspiegel. Als u in een dergelijke situatie de richtingaanwijzer inschakelt, dan geeft het Lane Change Assist-systeem als waarschuwing zowel een optisch als een geluidssignaal.
  • Forward Collision-avoidance Assist (FCA) met voetgangersdetectie waarschuwt voor noodsituaties. Het systeem waarschuwt zowel optisch als met een geluidssignaal, remt afhankelijk van de dreiging van een aanrijding de auto af en remt op volle kracht om een aanrijding te voorkomen of de schade te beperken als een aanrijding niet is te voorkomen.
  • Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW) waarschuwt als voertuigen van opzij naderen - en het remt zo nodig automatisch.

Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai KONA Electric wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.

5 jaar garantie logo8 jaar accugarantie
Hyundai biedt op de Hyundai IONIQ vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem. Op de batterij van de IONIQ biedt Hyundai 8 jaar/200.000 km garantie (wat het eerst wordt bereikt).

Interesse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Bekijk voorraad