Hyundai IONIQ Electric

Uit voorraad leverbaar!
Prijs al vanaf: € 34.015,- | Private lease vanaf € 449,- p/m


Nooit meer benzine tanken, geen enkele emissie uit de uitlaat. De Hyundai IONIQ Electric brengt u maar liefst 311 kilometer ver (volgens WLTP) op een volle batterij. Bovendien laadt de krachtige lithium-ion-polymeerbatterij in minder dan een uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als u hem aansluit op een snellader met 100 kW vermogen (DC, gelijkstroom). De IONIQ Electric biedt opwindende prestaties en een uitstekende wegligging dankzij een laag zwaartepunt. De elektromotor levert vanuit stilstand maximale trekkracht voor bliksemsnelle acceleratie: 0-100 km/u in 9,9 seconden.Elektrisch statement

Het aerodynamische, strakke silhouet van de IONIQ is verfraaid met een aantal nieuwe designelementen: krachtige full LED-koplampen en een gesloten grille: die aangeeft dat deze IONIQ elektrische aangedreven wordt.

Wist u dat?...

Hyundai allemaal duurzame en biologisch afbreekbare materialen heeft gebruikt voor de IONIQ Electric? Het dak is gemaakt van bestanddelen uit suikerriet en diverse componenten in het interieur zijn vervaardigd van recyclebaar plastic. Een supermilieuvriendelijke auto dus!


Offerte opvragen

IONIQ 2019 App

Bluelink-connectiviteit

Met Bluelink is de IONIQ Electric naadloos verbonden met uw smartphone. De online stemherkenning en een breed gamma voorzieningen maken de reis gemakkelijker en plezieriger. Een kosteloos 5-jarig abonnement op Hyundai LIVE Services is inbegrepen bij de 10,25-inch touchscreen in het dashboard. U heeft toegang tot onder meer real-time informatie over locaties en tarieven van laadstations langs de route, het weer, verkeer en de mogelijkheid tot live parkeerruimte, Hyundai-dealers in de omgeving - en zelfs snelheidscamera's (waar dat wettelijk is toegestaan).

Ruim en verfijnd interieur

Het interieur van de IONIQ Electric is ruimtelijk, overzichtelijk en zit boordevol nieuwe functies. Geniet van het gebruiksgemak, het comfort en de connectiviteit van een ruime sedan met vijf zitplaatsen.

Shift-by-wire met schakelknoppen

In de IONIQ Electric schakelt u tussen de standen D, N, R en P (Drive, Neutral, Reverse en Park) met knoppen die voor het gemak in de middenconsole zijn geplaatst. Ook de knop van de elektrische parkeerrem is hier ondergebracht. In de middenconsole is tevens een praktische pad voor het draadloos opladen van uw smartphone te vinden.

Slim regeneratief remsysteem

De IONIQ Electric is uitgerust met de modernste technologie voor intelligent rijden. Het Smart Regenerative Braking-systeem bijvoorbeeld laadt de batterij onderweg op wanneer de elektromotor wordt gebruikt om de auto af te remmen. Verder gebruiken de radarsensoren in de auto om de mate van regeneratief remmen te bepalen.

Schakelpeddels voor regeneratief remmen

U kunt de actieradius eenvoudig maximaliseren en voldoende energie in de batterij bewaren door de mate van regeneratief remmen aan te passen met de schakelpeddels achter het stuur. Er is keuze uit vier niveaus, elk met zijn eigen mate van vertraging en oplaadkracht. Trek de linker schakelpeddel naar u toe en houd hem vast om met maximale kracht regeneratief te remmen. Hiermee is het zelfs mogelijk - afhankelijk van de verkeerssituatie - om de auto volledig tot stilstand te brengen zonder het rempedaal te gebruiken.Veiliger onderweg met Hyundai SmartSense

De assistentie- en veiligheidssystemen van de IONIQ Elektro helpen u om bij te houden wat er op de weg gebeurt
en ondersteunen u in de meest uiteenlopende rijsituaties.Denk aan actieve hulp om binnen de lijnen van de rijbaan te blijven (LKAS), Smart Cruise Controle met Stop & Go, maar ook hulp die u waarschuwt voor voertuigen die in de dode hoek rijden. Zo kunt u ontspannen en genieten van elke reis.

Hyundai Wittenberg IONIQ Electric sfeerbeeld


Interesse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Bekijk voorraad