Hyundai IONIQ

Eén toekomstvisie, drie aandrijflijnen voor energie-efficiënt rijden en optimale connectiviteit.

De nieuwe Hyundai IONIQ legt de lat hoog. In elk opzicht. Van zijn geavanceerde aandrijflijnen – volledig elektrisch, hybride en plug-in hybride – en zijn opvallende, unieke design tot zijn praktische gebruiksmogelijkheden en vooruitstrevende technologieën. De IONIQ is niet zomaar een auto: hij belichaamt de toekomst van automobiliteit en maakt de hele beleving van autorijden bijzonder energie-efficiënt en plezierig. Wilt u ook elektrisch rijden? Hyundai maakt het direct mogelijk. De Hyundai IONIQ Electric is namelijk uit voorraad leverbaar. Zakelijke rijders profiteren daarom dit jaar nog van een gunstige 4 % bijtelling.

Exterieur

De IONIQ is van voor tot achter aerodynamisch vormgegeven. Door de vloeiende lijnen heeft de auto de minste weerstand van wind en luchtstromen. Ook het milieuvriendelijke karakter van de IONIQ wordt doorgezet in het gebruik van materialen. Zo is het dak gemaakt van bestanddelen uit suikerriet. De Bi-Xenon koplampen in combinatie met de stoere grill geven de auto een krachtige uitstraling.

Welke IONIQ past het best bij u?

Elke IONIQ heeft een schitterende vormgeving en biedt maximaal comfort. De 6-trapsautomaat met dubbele koppeling (DCT) zorgt voor een soepel rijgedrag en alerte reacties op het gaspedaal. Maar elke versie van de IONIQ heeft zo zijn eigen voordelen, om aan uw specifieke wensen en rijstijl te voldoen.

IONIQ Hybrid stand alone
IONIQ Plug-in stand alone
IONIQ Electric stand alone

IONIQ Hybrid in het kort:

  • Geniet van het beste van twee werelden
  • Laag brandstofverbruik dankzij intelligente hybride aandrijflijn
  • Over korte afstand emissievrij rijden in elektrische modus


IONIQ Plug-in Hybrid in het kort:

  • Dagelijks gebruiksgemak en veelzijdigheid
  • Volledig elektrisch als u dat wilt: tot wel 66 km ver (volgens WLTP)
  • Benzine wanneer dat nodig is. Lage CO2-emissie: 26 g/km (volgens WLTP)
  • Schakel de hybridemodus in met een druk op de knop

IONIQ Electric in het kort:

  • Volledig emissievrij rijden
  • Gecombineerde actieradius tot wel 311 km (volgens WLTP)
  • Met snellader (100 kW) in 54 min. op 80 % van batterijcapaciteit

De vernieuwde Hyundai IONIQ Electric is direct uit voorraad leverbaar. Neem direct contact op en profiteer als zakelijke rijder dit jaar nog van een gunstige 4 % bijtelling.

Vanaf €26.995

Incl. € 1.000,- SmartTech bonus

Configureer de IONIQ Hybrid

Vanaf €31.695

Incl. € 1.000,- SmartTech bonus

Configureer de IONIQ Plug-in Hybrid

Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai IONIQ wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s. Plus een extra garantie op de krachtige batterij.

5 jaar garantie logo8 jaar accugarantie

Hyundai biedt op de Hyundai IONIQ vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem. Op de batterij van de IONIQ biedt Hyundai 8 jaar/200.000 km garantie (wat het eerst wordt bereikt).

Interesse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

Bekijk ook onze voorraadmodellen, dan kunt u morgen al rijden!

BEKIJK DE VOORRAAD