Hyundai i40

Hyundai i40

Prijs Sedan: vanaf € 29.995,-

Prijs Wagon: vanaf € 31.295,-

De Hyundai i40 is verkrijgbaar in een Wagon en een Sedan variant. Beide ademen comfort en ruimte en dat is ook terug te zien in het interieur waarin alles zo is afgestemd om het de bestuurder zo comfortabel mogelijk te maken. 

Exterieur

Het design van de i40 kenmerkt zich door de scherpe koplampen, karaktervolle grille en slanke achterlichten. Een multifunctionele auto voor de zakelijke rijder en een echt familiemens! Lange afstanden zijn gemakkelijk en comfortabel af te leggen. Uiteraard niet alleen voor u, maar zeker ook voor de bijrijders.

Interieur

Het interieur van de Hyundai i40 is ontworpen om de bestuurder tijdens de rit volledig te informeren en te entertainen. Het hoogwaardige audiosysteem met zes speakers, interne versterker geluidskwaliteit op elke zitpositie. Ook nieuw zijn het uitgebreide LCD Supervision-cluster met 4,3-inch kleurendisplay en het verbeterde navigatiesysteem met 7-inch beeldscherm en DAB (Digital Audio Broadcasting) voor een kraakheldere geluidskwaliteit en aanvullende extra’s.Het interieur van de Hyundai i40 kenmerkt zich door een sterk staaltje interieurdesign. De zorgvuldige mix van hoogwaardige materialen, stijlvolle kleurencombinaties en toonaangevend comfort, ruimte en gebruiksgemak overtreffen alle verwachtingen in deze klasse.


Specificaties

Krachtig onder alle omstandigheden: de efficiënte GDI-benzinemotor (100 kW/136 pk) met directe brandstofinspuiting combineert aansprekende prestaties met een gunstig brandstofverbruik. Uiteraard voldoet de 1.6 GDI aan de Euro 6-emissienorm. De handgeschakelde zesversnellingsbak in de Hyundai i40 Sedan is zuinig, stil en schakelt uiterst soepel.

Interesse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.