Hyundai i20

Vanaf november 2020 in onze showroom

Per direct te bestellen vanaf € 17.895


De nieuwe Hyundai i20 is het eerste Hyundai-model met het Sensuous Sportiness ontwerp. Met dit nieuwe design wil Hyundai in de toekomstige modellen een compleet nieuwe uitstraling meegeven. Wat meteen aan de nieuwe auto opvalt zijn de sportieve voor- en achterbumper, evenals de stoere grille en zijn stijlvolle lijnen. De vernieuwde verlichting zorgt voor een premium-uitstraling. De nieuwe i20 is iets minder hoog, maar is wel breder ten op zichte van zijn voorganger. De krachtige uitstraling die de nieuwe i20 hiervan krijgt, wordt versterkt door de 17-inch lichtmetalen wielen.
Interieur

De Hyundai i20 is voorzien van het ruimste interieur en geef een optimaal gevoel van comfort. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen zodat het interieur er uniek uitziet. Dankzij de toegenomen breedte en wielbasis biedt de auto meer ruimte voor de passagiers en heeft de bagageruimte maar liefst 351 liter.
Hyundai Wittenberg nieuwe i20 - rijden
Hyundai Wittenberg nieuwe i20 - Sfeerbeeld bovenaf


Krachtiger

Hij is krachtiger dan voorheen en leverbaar met keuze uit twee benzinemotoren. De sterkste krachtbron is de 1.0 T-GDi-benzinemotor met 74 kW (100 pk) en 48-volt mild-hybrid-technologie. Dit zorgt voor 3 tot 4 procent minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot ten opzichte van de vorige generatie in deze klasse.

Verbeterd zicht

De lagere schouderlijn en het extra ruitje achter de achterste portieren verbeteren het zicht voor de bestuurder in vergelijking met de vorige generatie i20.

Hyundai Wittenberg nieuwe i20


Dashboard

Het dashboard van de i20 oogt riant. Het nieuwe 10,25-inch beeldscherm valt meteen op. Het digitale scherm met touchscreen bevat Apple CarPlay en Android Auto. Het systeem is voorbereid met Android Auto en Apple CarPlay, zodat de bestuurder de smartphone draadloos kan verbinden en muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kan bedienen.


Hyundai Wittenberg nieuwe i20
Hyundai Wittenberg nieuwe i20 - Bluelink verbonden


Bluelink verbonden

De nieuwe Hyundai i20 is voorzien van Hyundai Bluelink dat een breed scala aan connectiviteitsdiensten biedt, waaronder Hyundai LIVE Services en op afstand bedienbare voertuigfuncties via de smartphone-app. Aan de hand van Hyundai LIVE Services kunt u in real-time informatie over weer, verkeer, snelheidscamera's, parkeerruimte en tankstations in de buurt vinden. Bluelink biedt ook de mogelijkheid om op afstand de auto te vergrendelen en eenvoudig de auto terug te vinden. Ook de rij-informatie van de auto is op te vragen.

Draadloos opladen

Het kan tegenwoordig niet meer wegblijven: het draadloos opladen van uw telefoon. In de middenconsole bevindt zich een draadloze oplaadmogelijkheid om uw smartphone op te laden. Achterin hebben de passagiers de beschikking over een extra USB-poort om apparaten onderweg op te laden.

Bose Premium-audiosysteem

Het Bose Premium-audiosysteem - met zeven speakers en krachtige subwoofer - zorgt voor een fantastisch geluidskwaliteit.

Garantie

Gemoedsrust is standaard. De Hyundai i20 5-deurs wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s.
Alle Hyundai-modellen hebben een 5-jarige, onbeperkte kilometergarantie.
5 jaar garantie logoInteresse?

Via onze website houden we u op de hoogte over de nieuwe Hyundai i20.