Hyundai i20

Nu in onze showroom

Prijs: al vanaf € 18.635,- | Private lease vanaf: € 299,- p/mnd


De nieuwe Hyundai i20 is het eerste Hyundai-model met het Sensuous Sportiness ontwerp. Met dit nieuwe design wil Hyundai in de toekomstige modellen een compleet nieuwe uitstraling meegeven. Wat meteen aan de nieuwe auto opvalt zijn de sportieve voor- en achterbumper, evenals de stoere grille en zijn stijlvolle lijnen. De vernieuwde verlichting zorgt voor een premium-uitstraling. De nieuwe i20 is iets minder hoog, maar is wel breder ten op zichte van zijn voorganger. De krachtige uitstraling die de nieuwe i20 hiervan krijgt, wordt versterkt door de 17-inch lichtmetalen wielen.
Interieur

De Hyundai i20 is voorzien van het ruimste interieur en geeft een optimaal gevoel van comfort. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen zodat het interieur er uniek uitziet. Dankzij de toegenomen breedte en wielbasis biedt de auto meer ruimte voor de passagiers en heeft de bagageruimte maar liefst 351 liter.

Hyundai i20 voorraad bekijken


Hyundai Wittenberg nieuwe i20 - rijden

Krachtiger

Hij is krachtiger dan voorheen en leverbaar met keuze uit twee benzinemotoren. De sterkste krachtbron is de 1.0 T-GDi-benzinemotor met 74 kW (100 pk) en 48-volt mild-hybrid-technologie. Dit zorgt voor 3 tot 4 procent minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Hij is er in combinatie met een 7-traps automaat of de nieuw ontwikkelde handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze iMT (Intelligent Manual Transmission) ontkoppelt de motor van de transmissie als u het gaspedaal loslaat, wat zorgt voor extra brandstofbesparing.

De basisversie van de nieuwe Hyundai i20 wordt aangedreven door een 1.2 viercilinder MPI-benzinemotor met 62 kW (84 pk) in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De efficiënte aandrijftechniek in combinatie met het 4 procent lagere gewicht van de nieuwe Hyundai i20, zorgt voor zeer concurrerende CO2-waarden in deze klasse.

Hyundai Wittenberg nieuwe i20


Dashboard

Het dashboard van de i20 oogt riant. Het nieuwe 10,25-inch beeldscherm valt meteen op. Het digitale scherm met touchscreen bevat Apple CarPlay en Android Auto. Het systeem is voorbereid met Android Auto en Apple CarPlay, zodat de bestuurder de smartphone draadloos kan verbinden en muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kan bedienen.


Hyundai Wittenberg nieuwe i20
Hyundai Wittenberg nieuwe i20 - Bluelink verbonden


Bluelink verbonden

De nieuwe Hyundai i20 is voorzien van Hyundai Bluelink dat een breed scala aan connectiviteitsdiensten biedt, waaronder Hyundai LIVE Services en op afstand bedienbare voertuigfuncties via de smartphone-app. Aan de hand van Hyundai LIVE Services kunt u in real-time informatie over weer, verkeer, snelheidscamera's, parkeerruimte en tankstations in de buurt vinden. Bluelink biedt ook de mogelijkheid om op afstand de auto te vergrendelen en eenvoudig de auto terug te vinden. Ook de rij-informatie van de auto is op te vragen.


Draadloos opladen

Het kan tegenwoordig niet meer wegblijven: het draadloos opladen van uw telefoon. In de middenconsole bevindt zich een draadloze oplaadmogelijkheid om uw smartphone op te laden. Achterin hebben de passagiers de beschikking over een extra USB-poort om apparaten onderweg op te laden.

Bose Premium-audiosysteem

Het Bose Premium-audiosysteem - met zeven speakers en krachtige subwoofer - zorgt voor een fantastisch geluidskwaliteit.

Hyundai i20 acties

Private lease de Hyundai i20

Kies voor voordelig rijden voor een vast bedrag per maand met private lease. Rijd de gloednieuwe Hyundai i20 vanaf slechts € 299,- per maand!

Uw nieuwe droomauto kunt u zelf volledig samenstellen. U heeft keuze uit diverse uitvoeringen en het is ook mogelijk om te kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages. Zo heeft u altijd het leasepakket wat precies bij uw autogebruik past en weet u precies wat uw kosten per maand zijn. Hierdoor kunt u echt onbezorgd in de nieuwe Hyundai i20 rijden!

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor private lease? Vraag onze verkopers voor meer informatie.

Private lease aanvragenInteresse?

Via onze website houden we u op de hoogte over de nieuwe Hyundai i20.