Prijs: al vanaf € 12.995,- / Private lease vanaf: € 222,- p/mnd

Nu te bewonderen in onze showroom:
De nieuwe Hyundai i10

De Hyundai i10 is volledig vernieuwd. Behalve dat de auto groter en ruimer is geworden, is hij nog veiliger en slimmer door de nieuwe technologische snufjes. Daarom hanteren we voor de nieuwe Hyundai i10 de slogan Go Big – deze compacte stadsauto is namelijk in alle opzichten gegroeid. Dankzij zijn moderne, sportieve design maakt u een grootse entree. De zuinige maar krachtige 1.0-benzinemotor van de Hyundai i10 maakt elke rit plezierig. De Hyundai i10: alles wat u zoekt in een compacte stadsauto voor een scherpe prijs!

Private Lease hier de nieuwe Hyundai i10

Private lease

Op alle fronten geperfectioneerd.

Als 'Stadsauto van het Jaar' heeft de Hyundai i10 een reputatie hoog te houden. Daarom is hij op alle fronten nog verder geperfectioneerd. Ten opzichte van zijn voorganger is de carrosserie bijvoorbeeld 20 mm breder, waardoor hij stoerder op zijn wielen staat. De nieuwe Hyundai i10 oogt zeer wendbaar en energiek.

Nog meer gebruiksgemak!

Ook binnenin kreeg de nieuwe Hyundai i10 een stoer uiterlijk. Het interieur oogt extra breed doordat de luchtroosters in lijn liggen met de deurpanelen. Uiteraard bleef het praktisch gebruiksgemak – waar de i10 al jaren om bekendstaat – gehandhaafd. Voor nog meer gebruiksgemak is aan de passagierskant boven het dashboardkastje een extra opbergruimte gecreëerd.

Interieur.

Spectaculair ruim. De combinatie van de grootste interieurruimte in zijn klasse en de fraaie zwarte interieurbekleding geven de Hyundai i10 een indrukwekkende voorsprong. Ondanks het compacte karakter is de Hyundai i10 zeer ruim en is er genoeg plaats voor vier personen om comfortabel te zitten.

Nieuwe Hyundai i10 2020

Een gedurfd uiterlijk.

Met zijn vloeiende lijnen en sterke contrasten trekt de Hyundai i10 meteen de aandacht. De brede, glanzend zwarte Cascade-grille en de dynamisch gevormde koplampen maken een sportieve eerste indruk. 

Wist u dat....? De ronde vorm van de dagrijverlichting een verwijzing is naar eerdere versies van de succesvolle Hyundai i10?

Dynamisch en stijlvol.

Het nieuwe ontwerp van de achterbumper en de ruime bagageruimte geven de i10 net dat beetje extra. De achteruitrijcamera is in het handvat van de achterklep verwerkt, terwijl een set LED-achterlichten (optioneel) een vleugje stijl toevoegt aan de mix.

Nieuwe Hyundai i10 2020
Nieuwe Hyundai i10 2020

Verbluffende details.

Het gedurfde design blijft zeker niet onopgemerkt. Een lager dak, een bredere carrosserie en de unieke X-vorm vallen op: een vleugje verfijning in een gepolijst en stijlvol ontwerp.

Uitgebreide actieve veiligheidstechnologie.

Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde actieve veiligheids- en rijassistentiesystemen, heeft de Hyundai i10 een van de meest uitgebreide actieve veiligheidspakketten.

Hyundai i10 parkeren en passeren Hyundai Smartsense

Personaliseer uw Hyundai i10 nu hier! Go Big!

Personaliseren 

Sportieve uitstraling.

Stap in de nieuwe Hyundai i10 en laat u verrassen door de opvallende styling en ruimte. Er is meer aandacht gekomen voor de ruimte in de auto, niet alleen voor u en uw passagiers door de langere wielbasis, maar de nieuwe i10 heeft ook een indrukwekkende hoeveelheid bagageruimte. Door de nieuwe geavanceerde technologieën en een van de meest uitgebreide veiligheidspakketten in zijn klasse, wordt het rijgenot nog beter. Kortom: we hebben meer ingepakt, zodat u er meer uit haalt.


Garantie

De Hyundai i10 wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s.
Alle Hyundai-modellen hebben een 5-jarige, onbeperkte kilometergarantie.

5 jaar garantie logo

Vraag direct een offerte aan

Plan een proefrit