Begin 2020 in de showroom:
De nieuwe Hyundai i10

De Hyundai i10 is volledig vernieuwd. Behalve dat de auto groter en ruimer is geworden, is hij nog veiliger en slimmer door de nieuwe technologische snufjes. Daarom hanteren we voor de nieuwe Hyundai i10 de
slogan Go Big – deze compacte stadsauto is namelijk in alle opzichten gegroeid. Dankzij zijn moderne, sportieve design maak je een grootse entree. De zuinige maar krachtige 1.0-benzinemotor van de Hyundai i10 maakt elke rit plezierig. De Hyundai i10: alles wat u zoekt in een compacte stadsauto voor een scherpe prijs!

Op alle fronten geperfectioneerd

Als 'Stadsauto van het Jaar' heeft de Hyundai i10 een reputatie hoog te houden. Daarom is hij op alle fronten nog verder geperfectioneerd. Ten opzichte van zijn voorganger is de carrosserie bijvoorbeeld 20 mm breder, waardoor hij stoerder op zijn wielen staat. De nieuwe Hyundai i10 oogt zeer wendbaar en energiek.

Nog meer gebruiksgemak!

Ook binnenin kreeg de nieuwe Hyundai i10 een stoer uiterlijk. Het interieur oogt extra breed doordat de luchtroosters in lijn liggen met de deurpanelen. Uiteraard bleef het praktisch gebruiksgemak – waar de i10 al jaren om bekendstaat – gehandhaafd. Voor nog meer gebruiksgemak is aan de passagierskant boven het dashboardkastje een extra opbergruimte gecreëerd.

Interieur

Spectaculair ruim. De combinatie van de grootste interieurruimte in zijn klasse en de fraaie zwarte interieurbekleding geven de Hyundai i10 een indrukwekkende voorsprong. Ondanks het compacte karakter is de Hyundai i10 zeer ruim en is er genoeg plaats voor vier personen om comfortabel te zitten.

Sportieve uitstraling

Aan de buitenkant valt de nieuwe Hyundai i10 op door de vloeiende oppervlakken en scherpe carrosserielijnen. De brede grille met de bijzondere honingraatstructuur geeft hem een extra sportieve uitstraling. Er is keuze uit een veelvoud van exterieurkleuren.

Garantie

De Hyundai i10 wordt geleverd met dezelfde veelomvattende garanties als alle andere Hyundai-personenauto’s.
Alle Hyundai-modellen hebben een 5-jarige, onbeperkte kilometergarantie.

5 jaar garantie logo


Wilt uw als eerste op de hoogte zijn van ons rondom de nieuwe Hyundai i10? Schrijf u dan nu in en ontvang onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!