Hyundai i10

Leverbaar vanaf: € 17.595,-
Private lease vanaf: € 299,- p/mnd
Zakelijk lease vanaf: € 230,- p/mnd

De Hyundai i10 is standaard al zeer rijk uitgerust en biedt alle essentiële zaken die je mag verwachten in deze klasse – en méér! Nu ook verkrijgbaar als automaat! De absolute topuitvoering: de Hyundai i10 N Line onderscheidt zich door heel veel bijzondere sportieve extra’s.

Nu tot wel € 500,- voordeel!

Hyundai i10 - proefrit aanvragen

Hyundai i10 - offerte aanvragen

Hyundai i10 - voorraad bekijken

Revolutionair design
Opwindende prestaties

De Hyundai i10 onderscheidt zich door zijn moderne, sportieve design en fantastische rijeigenschappen! Verder biedt de Hyundai i10 genoeg plaats en comfort voor vier personen. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om de auto als 5-zitter te bestellen.

In het dagelijks leven zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken, zoals: de nieuwe Hyundai i10. Een compacte stadsauto, maar door zijn frisse, expressieve design en zijn geavanceerde veiligheidstechnologie is de Hyundai i10 een stijlvolle auto, om een statement mee te maken. Hoe fijn is het om op iedere bestemming met een glimlach te verschijnen?

Hyundai i10 - Hyundai Wittenberg
Features De Hyundai i10 is een compacte, maar zeer luxe uitgeruste stadsauto. Zo blijf je verbonden met de auto door alle connectiviteitsopties die het rijden nog gemakkelijker maken.
Volgende
Vorige
  Hyundai i10 Bluelink Smartphone App
  Bluelink Bedien de functies van de Hyundai i10 via je smartphone – of gewoon met je stem: Hyundai Bluelink maakt het rijden nog makkelijker, prettiger en comfortabeler.
  Hyundai i10 smartphone draadloos opladen
  Draadloos opladen Een smartphone draadloos opladen kan nu via de pad (Qi-standaard) in de middenconsole.
  Hyundai i10 achteruitrijkamer
  Achteruitrijcamera Achteruitrijden was nog nooit zo eenvoudig als met deze Hyundai i10. Zodra je achteruitrijdt, krijg je in beeld wat er achter je gebeurt.
  LeftRight
  Hyundai i10 exterieur
  Jouw auto, jouw stijl Stijl de i10 naar je eigen smaak. Zo is er een ruime keuze in carrosseriekleuren en bestaat de optie voor een dak in een contrasterende kleur.

  Hyundai i10 compacte stadsauto
  Compacte stadsauto Een ruime, veelzijdige stadsauto. Ongeacht of je een parkeerplaats in de stad zoekt of alle spullen voor een weekendje weg meeneemt, de Hyundai i10 is flexibel en ruim.
  Hyundai i10 en i10 N Line
  Sportieve lijnen De zijkant van de Hyundai i10 valt op door de sportieve lijnen. De i10 N Line bevat rode sportieve accenten om zijn sportiviteit extra te belichten.
  Hyundai i10 rijden
  LED-verlichting De dagrijverlichting is weggewerkt in de vorm van ronde lampen met een honinggraatstructuur. De buitenspiegels met LED-richtingaanwijzers verhogen de veiligheid.
  Hyundai i10 interieur dashboard
  8-inch touchscreen Via het grote 8-inch touchscreen is alle informatie over de auto, het infotainment- en navigatiesysteem en de actuele verkeersinformatie, te raadplegen.

  Hyundai i10 interieur bekleding
  Verwarmbare stoelen De Hyundai i10 biedt veel comfort en gemak. Geniet tijdens het rijden van het genot van de optionele verwarmbare voorstoelen. Ze zijn snel op temperatuur voor optimaal comfort.

  Hyundai i10 kofferbak exterieur
  Bagageruimte De i10 overtreft alle verwachtingen. Hij lijkt compact, maar er is genoeg ruimte voor bagage. De kofferbak is met zijn 252 liter inhoud niet alleen een van de grootste in het segment, maar ook een van de flexibelste.
  Hyundai i10
  Vier of vijf zitplaatsen Genoeg ruimte voor jou en je passagiers. Dat is voor de Hyundai i10 geen probleem! Dankzij de lange wielbasis hebben inzittenden altijd genoeg zit- en beenruimte en is er zelfs ruimte voor vijf personen.
  Hyundai i10 SmartSense
  Hyundai SmartSense De geavanceerde actieve veiligheids- en rijassistentiesystemen kijken constant met u mee op de weg en zorgen voor optimale veiligheid en gemoedsrust.

  Hyundai i10 parkeermogelijkheden
  Parkeerplekken? Vind eenvoudig via het multimediascherm een parkeerplaats dichtbij. Kies en vergelijk via Bluelink de parkeeropties in parkeergarages, op parkeerterreinen en langs de weg.
  Hyundai i10 - motorinhoud
  Benzinemotoren De Hyundai i10 is beschikbaar met een benzinemotor met een inhoud van 1,0 of 1,2 liter en een automatisch start-stop systeem.
  Hyundai i10 versnellingspook
  Semi-automaat De Hyundai i10 is ook als 'semi-automaat' verkrijgbaar. De geautomatiseerde vijfversnellingsbak combineert het eenvoudig en ontspannen rijden van een automaat met een hogere efficiëntie.
  Hyundai i10 rijden

  Tijd om in te stappen!

  Maak een proefrit bij een van onze vestigingen in Amersfoort, Hilversum of Utrecht om de Hyundai i10 zelf te ervaren.