Let op! Geld lenen kost geld

Financieringsmogelijkheden bij Hyundai Wittenberg

U hoeft niet in één keer het hele bedrag voor een nieuwe Hyundai te betalen en u wordt toch eigenaar van deze nieuwe auto! Het aanschaffen van een nieuwe Hyundai kan op verschillende manieren plaatsvinden. U kunt in één keer het hele bedrag betalen, maar u kunt ook kiezen voor financiering. U betaalt dan, na een mogelijke aanbetaling, een vast bedrag per maand. Aan het einde van het contract betaalt u een slottermijn om de auto helemaal af te betalen, zodat de Hyundai voor 100% uw eigendom is. U kunt dan ook kiezen de auto inruilen voor een nieuwe Hyundai en een nieuw contact aangaan. De inruilwaarde kunt u dan weer gebruiken voor de aanbetaling van uw nieuwe auto. Meer weten over financiering? Bekijk de video

Van een nieuwe auto moet u natuurlijk vanaf het begin al kunnen genieten. Wij helpen u graag bij het vinden van de betalingswijze die bij u past.

Maak een vrijblijvende afspraak

Hyundai 50/50 Finance

Vast maandbedrag

Minimaal 50% aanbetaling (inruil huidige auto mogelijk)


Maximaal 50% financiering (gespreide betaling over een vaste looptijd)


Slottermijn mogelijk


Vaste looptijd


Geen boete bij het voortijdig inlossen van de financiering

Hyundai 1,2,3 Finance

Vast maandbedrag

1/3 deel aanbetaling (inruil huidige auto mogelijk)


1/3 deel financiering


1/3 deel slottermijn


Keuze uit verschillende looptijden


Geen boete bij het voortijdig inlossen van de financiering

Hyundai Flex Finance

Vast maandbedrag (afhankelijk van kredietbedrag)

Aanbetaling mogelijk


100% financiering


Variabel slottermijn


Looptijd tussen de 12 en 72 maanden

Veelgestelde vragen over financiering

Wat is het verschil tussen financiering en private lease?

Close

Bij private lease betaalt u een vast bedrag per maand voor de auto inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhouds- en reparatiekosten etc. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. In het contract wordt een bepaald aantal kilometers beschreven die u gedurende de looptijd van het contract mag rijden. Na afloop van het contract levert u de auto weer in bij de leasemaatschappij. Bij private lease huurt u de auto. Uiteraard kunnen wij u aan het einde van de looptijd wel een voorstel doen als u de auto toch wilt overkopen.

Bij financiering doet u mogelijk een aanbetaling, betaalt u een vast bedrag per maand en betaalt u een slottermijn. Het vaste maandbedrag bestaat uit aflossing en rente. Er wordt geen maximum gesteld aan het aantal kilometers dat gedurende de looptijd gereden mag worden. Aan het einde van het contract is de auto 100% uw eigendom. Financiering is een lening die inclusief rente wordt terugbetaald.

Wat is de looptijd van een contract?

Close

U kunt kiezen tussen een looptijd van 12 tot 72 maanden.

Kan ik de auto tussentijds verkopen?

Close

Ja, dat kan. Alleen moet u dan wel het openstaande leenbedrag aflossen. Uiteraard is de opbrengt van de auto van u.

Wat is een slottermijn?

Close

De slottermijn of de slotsom is het laatste bedrag dat u betaalt voor uw auto. Dit staat gelijk aan de restwaarde van de auto en heeft u aan de start van het contract bepaalt. U heeft een aanbetaling gedaan, maandelijks een bedrag betaald en dan blijft de slottermijn over. De slottermijn is vaak hoger dan het vaste maandelijkse bedrag. Over de slottermijn betaalt u geen aflossing. De hoogte van de slottermijn heeft invloed op de hoogte van het maandbedrag.

U heeft de keuze om het bedrag te betalen. Na de betaling is de auto 100% uw eigendom. Of u kunt ervoor kiezen om de auto in te ruilen en een nieuw contract aan te gaan.

Is het inruilen van mijn huidige auto gewoon mogelijk?

Close

Ja, u kunt bij alle financieringsmogelijkheden kiezen om uw huidige auto in te ruilen. Die inruilwaarde kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor de aanbetaling van uw nieuwe auto.

Voor wie is het financieren van een nieuwe Hyundai mogelijk?

Close

Het financieren van een nieuwe Hyundai is zowel voor zakelijke als particuliere rijders mogelijk.

Wordt de financiering geregistreerd bij het BKR?

Close

Ja, het gaat hier om een lening. Dat houdt in dat er zowel een BKR-check als een registratie gedaan wordt.