Hyundai Bayon - Hyundai Wittenberg

Hyundai BAYON

Nieuwe BAYON: nu in onze showroom! Prijs al vanaf: € 21.695,-

Gloednieuwe BAYON. Klaar voor een nieuw perspectief.

De Hyundai BAYON is een volledig nieuw ontworpen model boordevol slimme technologie, de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en een efficiënte 48V mild hybride-aandrijflijn. Hij is ontworpen om een blijvende indruk achter te laten.

DOWNLOAD PRIJSLIJST

Hyundai Wittenberg - nieuwe Hyundai BAYON voorkant


Dynamische prestaties en brandstofefficiëntie

Dankzij de mild hybrid-technologie met de Intelligent Manual Transmission (iMT) wordt er nog minder benzine verbruikt en CO2 uitgestoten.

Veiligheid op één

De BAYON is rijk uitgerust met actieve veiligheids- en geavanceerde rijassistentiesystemen. Hij onderscheidt zich ook met de talrijke veiligheidsfuncties van Hyundai SmartSense – ons vooruitstrevende pakket geavanceerde rijassistentiesystemen. Veel daarvan behoren al tot de standaarduitrusting.Stijlvolle urban crossover

Onder het volledig nieuwe SUV-geïnspireerde ontwerp van BAYON bevindt zich een compacte cross-over van praktisch formaat. Door de scherpe lijnen en opvallende vormen onderscheidt de nieuwe BAYON zich van de massa. De gestroomlijnde SUV is compact, gebruiksvriendelijk en stijlvol, met veel ruimte voor u en uw passagiers.

Hyundai Wittenberg - nieuwe Hyundai BAYON
Hyundai Wittenberg - nieuwe Hyundai BAYON achterkant


Uw ideale reisgenoot

De BAYON is verrassend ruim. Ontwerpers van de nieuwe BAYON hebben een moderne sfeer weten te creëren door het passagierscomfort te maximaliseren en de bagegeruimte te vergroten. De BAYON biedt maar liefst 321 liter aan laadruimte, maar wanneer u de achterbank platlegt, wordt dit vergroot tot maximaal 1.205 liter. En dat is nog niet alles, want de BAYON mag ook nog maximaal 1.110 kg trekken. Dat verwacht een hele comfortabele reis te worden!

Enorme hoofdruimte

Geniet van het gevoel van vrijheid dat u krijgt door de hoge zitpositie en het geweldige zicht rondom. Het enorme gevoel van ruimte wordt nog eens benadrukt door de riante hoofdruimte van 993 mm voorin en 977 mm achterin.

Strak en stijlvol

De Hyundai BAYON is rijk uitgerust met connectiviteitsuitrusting met onder meer een 10,25-inch volledig digitaal instrumentenpaneel en een 8-inch Multimediascherm. Vanaf de Comfort Smart is de BAYON voorzien van een 10,25-inch Multimediascherm met navigatie.

Altijd en overal 'connected'

Connected Routing houdt in dat de route niet langer wordt berekend door het navigatiesysteem, maar door een krachtige server in de Hyundai-cloud. Dat zorgt voor nauwkeurigere verkeersvoorspellingen, preciezere aankomsttijden en betrouwbaardere herberekeningen van routes.

Vind sneller een parkeerplaats – en geniet van efficiënt en ontspannen parkeren aan de hand van Live Parking Services. Deze functie vindt en vergelijkt in real-time parkeeropties, zowel in parkeergarages, op parkeerterreinen als langs de weg.

Hyundai Wittenberg - nieuwe Hyundai BAYON interieur
Hyundai Wittenberg - BAYON


Bayonne

De naam BAYON is afgeleid van de stad Bayonne in het zuidwesten van Frankrijk. Omdat de Hyundai BAYON in de eerste plaats een Europese auto is, besloot Hyundai zijn nieuwste model te vernoemen naar een Europese stad. Bayonne ligt tussen de Atlantische kust en de Pyreneeën. Het is een geweldige locatie voor mensen die houden van sportieve activiteiten, zoals zeilen en wandelen – wat aansluit bij het lifestylekarakter van het nieuwe model.Minder uitstoot: CVVD-motortechnologie

Hyundai heeft 's werelds eerste Continuously Variable Valve Duration-technologie, CVVD, ontwikkeld. Deze technologie optimaliseert de motorprestaties en het brandstofverbruik en is daarmee heel milieuvriendelijk. De technologie regelt de duur van het openen en sluiten van de kleppen op basis van de rijomstandigheden.Interesse?

Via onze website houden we u op de hoogte over het laatste nieuws van de nieuwe Hyundai BAYON.

Offerte aanvragen