Hyundai BAYON

Hyundai BAYON

Nieuwe BAYON is onthuld. Dit voorjaar in de showroom!


Gloednieuwe BAYON

Hyundai verwelkomt het nieuwste en kleinste lid van zijn groeiende SUV-familie: de geheel nieuwe BAYON. De Hyundai BAYON is volledig nieuw ontworpen model voor het B-segment en verschijnt in de eerste helft van 2021 in de showroom. De BAYON zit boordevol slimme technologie, de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en een efficiënte 48V mild hybride-aandrijflijn. Hij is ontworpen om een blijvende indruk achter te laten.

Hyundai BAYON

Dynamische prestaties en brandstofefficiëntie

Dankzij de vernieuwde T-GDi-motor – een zuinige maar krachtige turbobenzinemotor voor optimale efficiëntie en rijplezier – combineert de BAYON een uitstekende brandstofefficiëntie met een zeer lage CO2-uitstoot. De mild hybrid-technologie met de Intelligent Manual Transmission (iMT) zorgt voor nog minder benzineverbruik en CO2-uitstoot.

Bayonne

De naam BAYON is afgeleid van de stad Bayonne in het zuidwesten van Frankrijk. Omdat de Hyundai BAYON in de eerste plaats een Europese auto is, besloot Hyundai zijn nieuwste model te vernoemen naar een Europese stad. Bayonne ligt tussen de Atlantische kust en de Pyreneeën. Het is een geweldige locatie voor mensen die houden van sportieve activiteiten, zoals zeilen en wandelen – wat aansluit bij het lifestylekarakter van het nieuwe model.Stijlvolle urban crossover

Onder het volledig nieuwe SUV-geïnspireerde ontwerp van BAYON bevindt zich een compacte cross-over van praktisch formaat. Door de scherpe lijnen en opvallende vormen onderscheidt de nieuwe BAYON zich van de massa. De gestroomlijnde SUV is compact, gebruiksvriendelijk en stijlvol, met veel ruimte voor u en uw passagiers.

Hyundai BAYON
Hyundai BAYON


Verfrissend ruim

De BAYON is verfrissend ruim. Ontwerpers van de nieuwe BAYON hebben een moderne sfeer weten te creëren door het passagierscomfort te maximaliseren en de bagegeruimte te vergroten. Geniet van het gevoel van vrijheid dat u krijgt door de hoge zitpositie en het geweldige zicht rondom.

Enorme hoofdruimte

Het enorme gevoel van ruimte wordt nog eens benadrukt door de riante hoofdruimte van 993 mm voorin en 977 mm achterin.Strak en stijlvol

De uitgebreide connectiviteitsuitrusting omvat onder meer een 10,25-inch volledig digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch Multimediascherm met navigatie of een 8-inch Multimediascherm.

De vorm van de portieren past perfect bij het instrumentenpaneel en de LED-sfeerverlichting zorgt voor een subtiel, maar verfijnd blauw accent in de cockpit.

Hyundai BAYONMinder uitstoot: CVVD-motortechnologie

Hyundai heeft 's werelds eerste Continuously Variable Valve Duration-technologie, CVVD, ontwikkeld. Deze technologie optimaliseert de motorprestaties en het brandstofverbruik en is daarmee heel milieuvriendelijk. De technologie regelt de duur van het openen en sluiten van de kleppen op basis van de rijomstandigheden.Interesse?

Via onze website houden we u op de hoogte over het laatste nieuws van de nieuwe Hyundai BAYON.