De Hyundai Garantie

Hyundai staat bekend om de goede kwaliteit waar u op kunt vertrouwen. Dit is ook bevestigd in diverse onderzoeken. Voor extra zekerheid kunt u bouwen op de standaard garantie van Hyundai. U krijgt bij aanschaf van een nieuwe Hyundai namelijk standaard 5 jaar fabrieksgarantie.


Standaard 5 jaar garantie

De standaard 5 jaar fabrieksgarantie is uniek. De garantie is gebaseerd op de beste materialen en modernste technieken en dit zorgt voor het zorgeloze rijplezier. De garantie biedt uitkomst bij product -en fabricagefouten. Let op! Het is wel belangrijk dat de Hyundai is gekocht bij een Erkend Hyundai Dealer, zoals Hyundai Wittenberg.


Onbeperkte kilometers

De garantie dekt alle defecten als gevolg van product- of fabricagefouten, ongeacht het aantal gereden kilometers! Dat betekent dat die leuke autovakanties geen windeieren leggen mocht er binnen 5 jaar iets kapot gaan aan uw Hyundai als gevolg van eerder genoemde fouten. De garantie is van toepassing op alle nieuwe Hyundai personenauto’s die sinds 2011 in Nederland werden verkocht.


Pechhulp

Ook de pechhulp is inbegrepen bij de garantie van Hyundai. We gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet zal gebeuren, maar mocht u met pech langs de weg komen te staan dan kunt u rekenen op de mobiliteitsservice van Hyundai Wittenberg. Voorwaarde is wel dat uw Hyundai bij Hyundai Erkend Reparateur laat onderhouden. Dan heeft u recht op gratis hulp bij pech: 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa. Deze hulp is uiteraard ook van toepassing als u zelf een foutje maakt zoals bij het tanken van de verkeerde brandstof, een lekke band of een lege accu.

Meer informatie over pechhulp


Jaarlijkse inspectie

Een klein beetje extra aandacht kan grotere problemen voorkomen. Daarom bent u bij de Nederlandse Hyundai dealer aan het begin van de zomer en de winter welkom voor een gratis inspectie op tien punten.


Kan ik garantie bijkopen?

Wilt u uw garantie na de unieke 5 jaar fabrieksgarantie verlengen? Dat kan met de Hyundai Verlengde Garantie. U kunt tegen betaling het garantietermijn uitbreiden met één of twee jaar*(tot in totaal maximaal 7 jaar). U kunt kiezen voor verlenging van de garantietermijn tot één maand voordat de fabrieksgarantie eindigt. De meeste kopers kiezen voor de extra garantie direct bij aanschaf. De garantie is overdraagbaar, dus dat maakt de Hyundai aantrekkelijker als occasion. Wanneer u direct bij aanschaf van uw nieuwe Hyundai kiest voor het afsluiten van de Hyundai Verlengde Garantie, ontvangt u 10 % korting.


Wanneer start de Verlengde Garantie?

De Hyundai Verlengde Garantie gaat in op de dag dat de fabrieksgarantie of de eerder afgesloten Hyundai Verlengde Garantie afloopt. U dient wel uiterlijk één maand vóór afloop van de fabrieksgarantie/Hyundai Verlengde Garantie aan Hyundai Wittenberg kenbaar te maken dat u gebruik wilt maken van de aanvullende Hyundai Verlengde Garantie en de kosten hiervan te hebben voldaan.


Hoe lang geldt de Hyundai Verlengde Garantie?

Afhankelijk van het contract dat u hebt afgesloten, eindigt de Hyundai Verlengde Garantie:

  • 12 maanden na afloop van de fabrieksgarantie
  • 24 maanden na afloop van de fabrieksgarantie

Voor modellen met 5 jaar fabrieksgarantie kunt u kiezen voor 12 of 24 maanden extra garantie. Het is niet mogelijk om na 12 maanden de Hyundai Verlengde Garantie wederom met 12 maanden te verlengen. Als u graag 24 maanden Hyundai Verlengde Garantie wilt, dan moet u dus in eerste instantie direct voor een duur van 24 maanden kiezen. De Hyundai Verlengde Garantie voor het 6e en 7e jaar is geldig voor benzinemodellen tot een maximumkilometerstand van 200.000 kilometer en voor dieselmodellen tot een maximumkilometerstand van 250.000 kilometer.


Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Neem contact op met onze service adviseurs! Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en adviseren wat het beste voor u en uw auto is.* Voor modellen met 5 jaar fabrieksgarantie kunt u kiezen voor 12 of 24 maanden extra garantie. Het is niet mogelijk om na 12 maanden de Hyundai Verlengde Garantie wederom met 12 maanden te verlengen. Wanneer u 24 maanden Hyundai Verlengde Garantie wilt, dient u dus direct voor een termijn van 24 maanden te kiezen.