Auto acties

 • TAX FREE SHOPPEN


  TAX FREE SHOPPEN

  Lees meer »
 • De nieuwe Hyundai i30


  De nieuwe Hyundai i30

  De nieuwe i30 staat inmiddels in onze showrooms. Wat in alle toekomstige Hyundai modellen terug zullen zien is de nieuwe grille wat de elegantie nogmaals benadrukt. De brede koplampen bevatten drie LED-projectoren en de eveneens LED-dagrijverlichting is verticaal gepositioneerd.

  Lees meer »
 • Hyundai IONIQ


  Hyundai IONIQ

  De Hyundai IONIQ-modellenfamilie maakt rijden in een auto met een zeer lage of zelfs géén CO2-emissie voor iedereen toegankelijk. De Hyundai IONIQ komt in drie uitvoeringen, hybride, plugin hybride en volledig elektrisch.

  Lees meer »
 • De nieuwe Hyundai i10!


  De nieuwe Hyundai i10!

  Ruim, comfortabel en luxe. Dat is de Hyundai i10 en hij is bij Hyundai Wittenberg altijd direct uit voorraad leverbaar! De Hyundai i10 is bovendien weer door Autoweek uitgeroepen tot beste stadsauto!

  Lees meer »
 • Actie: Hyundai i30!


  Actie: Hyundai i30!

  Hyundai i30 actie bij Hyundai Wittenberg! We pakken weer groots uit met de speciale Hyundai i30 Plus serie! Twee actiemodellen, waarvan het voordeel oploopt tot wel €2.500,-! Wees er snel bij , de actie geldt zolang de voorraad strekt!

  Lees meer »
 • De nieuwe Hyundai Tucson!


  De nieuwe Hyundai Tucson!

  De Hyundai Tucson is een combinatie van een geweldig design, een riant uitrustingsniveau en geavanceerde technologieën! Profiteer van de grootste voorraad Hyundai Tucson! In diverse kleuren en uitvoeringen direct leverbaar bij Hyundai Wittenberg!

  Lees meer »
 • Actie: Prive lease Hyundai i10


  Actie: Prive lease Hyundai i10

  Waarom particulier een auto privé leasen? U rijdt met het Alles-in-1 Abonnement een gloednieuwe Hyundai i10 voor een vast maandbedrag. Het enige dat u vervolgens zelf verzorgt is de brandstof! Zorgeloos rijden met Prive lease van Hyundai Wittenberg!

  Lees meer »
 • Actie: Hyundai ix20 Go!


  Actie: Hyundai ix20 Go!

  De nieuwe Hyundai ix20 kan vrijwel elke auto zijn die u maar wenst. Van een comfortabele reisauto tot een auto voor de echte avonturier! Voor de beste deal gaat u naar Hyundai Wittenberg, let's Go!

  Lees meer »
 • de nieuwe Hyundai i20!


  de nieuwe Hyundai i20!

  De nieuwste generatie Hyundai i20. Een in alle opzichten zeer volwassen auto. Kom naar de showroom en test ‘m zelf.

  Lees meer »