Aftersales acties

 • Hyundai Winterinspectie


  Hyundai Winterinspectie

  De winter is in aantocht en dit vraagt om extra aandacht voor uw Hyundai. Is uw auto in goede conditie? Goede verlichting, voldoende vloeistoffen, de juiste banden, hoe is de conditie van uw accu?

  Lees meer »
 • Onderhoud bij Hyundai Wittenberg


  Onderhoud bij Hyundai Wittenberg

  Hyundai Wittenberg is de Hyundai dealer van midden Nederland met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht!

  Lees meer »
 • Accessoires


  Accessoires

  Uw Hyundai voorzien van de nieuwste accessoires? Bij Hyundai Wittenberg is dat mogelijk! Nieuwe accessoires tegen scherpe prijzen. Kom langs en laat u informeren!

  Lees meer »
 • Actie: Zomerbanden


  Actie: Zomerbanden

  Zomerbanden tegen scherpe tarieven! Hyundai WIttenberg biedt een ruime keuze aan banden en heeft doorlopend acties en zomerbanden voor de laagste prijs!

  Lees meer »
 • Uw Airco weer in topconditie


  Uw Airco weer in topconditie

  Twijfelt u of de airco van uw auto nog wel goed werkt? Ruikt u een onfrisse geur wanneer uw airco aanstaat? De kans is dan groot dat uw airco een servicebeurt nodig heeft.

  Lees meer »
 • Winterbanden


  Winterbanden

  Slecht weer, kou en gladde wegen met sneeuw. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken; in winterse omstandigheden doet u er verstandig aan winterbanden te monteren. Al bij temperaturen onder de 7°C én bij natte wegen bieden winterbanden meer grip. Bij Hyundai Wittenberg heeft u bovendien de mogelijkheid om uw zomer- of winterbanden op te slaan in ons bandenhotel. Terwijl u op winterbanden rijdt, liggen uw banden in perfecte omstandigheden binnen, veilig en droog, goed verzekerd tegen brand of diefstal. Wij houden de buitentemperatuur in de gaten en informeren u wanneer de banden weer gewisseld kunnen worden!

  Lees meer »
 • VIP pas voor Hyundai-rijders


  VIP pas voor Hyundai-rijders

  Wij hebben een naam hoog te houden als het gaat om onderhoud aan uw Hyundai. We zorgen er daarom graag voor dat uw Hyundai in topconditie is en blijft. Daarnaast helpt Hyundai Wittenberg u onderhoudskosten te besparen. Hiervoor hebben wij de VIP pas ontwikkeld.

  Lees meer »