Hyundai Wittenberg Zomer Deals - header

Profiteer nu van onze zomerkortingen tot wel € 5.000!

Het is zomer! En dat betekent bij Hyundai Wittenberg: fantastische kortingen op geselecteerde voorraadmodellen!
Kiest u voor een ruime SUV, een prettige gezinsauto of rijdt u liever een compacte auto? We hebben nog een ruime keuze uit voorraad.
Maar wees er snel bij, want op = op!

De auto's zijn direct leverbaar, dus wie weet rijdt u binnenkort weg in een van onze Hyundai's.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen.

Hyundai Wittenberg Zomer Deals - i20 Automaat

Hyundai i20 Automaat

  • € 1.500 korting!

De Hyundai i20 staat voor ultiem comfort in een compact formaat. De i20 bewijst dat compacte hatchbacks zijn uitgegroeid tot stijlvolle, volwassen auto’s met veel binnenruimte. Voorin zitten ook lange mensen riant en achterin is er eveneens geen reden tot klagen. De Hyundai i20 is smaakvol afgewerkt en scoort bijzonder goed op het gebied van rijcomfort en rijdynamiek.

HYUNDAI I20 VOORRAAD

Hyundai Wittenberg Zomer Deals - KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid

  • € 2.000 korting!

Een KONA met hybride aandrijving. De KONA combineert de voordelen van een zuinige 1.6-liter benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor. 

Geniet van naadloze connectiviteit en innovatieve technologie die het leven gemakkelijker maken. Om elke reis tot een goed einde te brengen, biedt de KONA Hybrid een breed scala aan slimme functies en systemen (Bluelink en SmartSense) die comfort en gemak bieden voor alle inzittenden.

HYUNDAI KONA HYBRID VOORRAAD

Hyundai Wittenberg Zomer Deals - i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback

  • € 5.000 korting!

De Hyundai i30 Fastback is een uniek statement van stijl. Met zijn elegante, stakke daklijn en aflopende achterzijde onderscheidt de Hyundai i30 Fastback zich nadrukkelijk op een elegante manier. Iedereen kijkt om naar deze eyecatcher. Dit zijn de perfecte contouren van een dynamische vijfdeurs-coupé.

Met Hyundai SmartSense, het pakket geavanceerde rijassistentiesystemen, staat de Hyundai i30 Fastback aan de top van zijn segment. De nieuwste actieve technieken zijn ontwikkeld voor jouw veiligheid en gemoedsrust.

HYUNDAI I30 FASTBACK VOORRAAD

Hyundai Wittenberg - Zomer Deals - i30 Wagon

Hyundai i30 Wagon

  • € 2.000 korting!

Hyundai i30 Wagon is dé gezinsauto van Hyundai. De auto is een van de ruimste modellen in zijn klasse. De i30 Wagon combineert een mooi uiterlijk met veel ruimte en praktische functionaliteiten. Daarbij geniet je optimaal van geavanceerde connectiviteitsfuncties en veiligheidstechnologieën, zo stapt u iedere keer samen met uw gezin met een veilig gevoel in.

De bagageruimte is zeer ruim en de extra opbergvakken onder de laadvloer maken de Hyundai i30 Wagon ideaal voor familie-uitjes of zakelijke doeleinden.

HYUNDAI I30 WAGON VOORRAAD

Hyundai Wittenberg - Zomer Deals - i30 Hatchback

Hyundai i30 Hatchback

  • € 2.000 korting!

De Hyundai i30 Hatcback: een auto voor joú en mij. De hatchback voldoet aan alle eisen die u en ik aan de auto stellen. De Hyundai i30 zet flinke stappen voorwaarts met een verlaging van het brandstofverbruik en de emissie. Hij is leverbaar met keuze uit twee (turbo) benzinemotoren. 

De i30 Hatchback voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsvoorschriften. De auto is voorzien van de nieuwste actieve veiligheidsvoorzieningen.

HYUNDAI I30 HATCHBACK VOORRAAD

Hyundai Wittenberg - Zomer Deals - IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric

  • € 1.500 korting!

De volledig elektrische IONIQ heeft een actieradius van 311 kilometer op een volle accu. Bovendien is de nieuwe, krachtige lithium-ion-polymeerbatterij in minder dan een uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als u hem heeft aangesloten op een snellader met 100 kW vermogen. Hij biedt opwindende prestaties en een uitstekende wegligging dankzij een laag zwaartepunt.

HYUNDAI IONIQ ELECTRIC VOORRAAD