Hyundai Wittenberg - Zomer Deals - kortingen!

Profiteer nu van onze zomerkortingen tot wel € 5.000!

Het is zomer! En dat betekent bij Hyundai Wittenberg: fantastische kortingen op geselecteerde voorraadmodellen!
Kiest u voor een volledig elektrische auto, een prettige gezinsauto of rijdt u liever een compacte auto? We hebben nog een ruime keuze uit voorraad.
Maar wees er snel bij, want op = op!

De auto's zijn direct leverbaar, dus wie weet rijdt u binnenkort weg in een van onze Hyundai's.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze vestigingen.

Hyundai Wittenberg - Zomer Deals - Hyundai i10 (2019)

Hyundai i10 (2019)

  • € 1.500 korting!

Dankzij zijn moderne, sportieve design maak je met de Hyundai i10 een grootse entree. Hij biedt genoeg plaats en comfort voor vier personen. De zuinige maar krachtige 1.0-benzinemotor van de Hyundai i10 maakt elke rit plezierig.

Er zijn nog enkele modellen van ons Hyundai i10 2019 model beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Hyundai i10 (2019) voorraad

Offerte aanvragenHyundai Wittenberg Zomer Deals - i20 Automaat

Hyundai i20 Automaat

  • € 1.500 korting!

De Hyundai i20 staat voor ultiem comfort in een compact formaat. De i20 bewijst dat compacte hatchbacks zijn uitgegroeid tot stijlvolle, volwassen auto’s met veel binnenruimte. Voorin zitten ook lange mensen riant en achterin is er eveneens geen reden tot klagen. De Hyundai i20 is smaakvol afgewerkt en scoort bijzonder goed op het gebied van rijcomfort en rijdynamiek.

Hyundai i20 voorraad

Offerte aanvragenHyundai Wittenberg Zomer Deals - KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid - Comfort Smart

  • € 2.500 korting!

Een KONA Comfort Smart met hybride aandrijving. De KONA combineert de voordelen van een zuinige 1.6-liter benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor. Geniet van naadloze connectiviteit en innovatieve technologie die het leven gemakkelijker maken. Om elke reis tot een goed einde te brengen, biedt de KONA Hybrid een breed scala aan slimme functies en systemen (Bluelink en SmartSense) die comfort en gemak bieden voor alle inzittenden.

*Op de andere KONA Hybrid modellen profiteert u van € 2.000 korting!

Hyundai KONA Hybrid voorraad

Offerte aanvragenHyundai Wittenberg - Zomer Deals - Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid

  • € 2.500 korting!

De Hyundai IONIQ Hybrid is voorzien van een speciaal ontwikkelde aandrijflijn die rijplezier combineert met de bekende voordelen van hybrideaandrijving. De slimme combinatie tussen een benzinemotor, een batterij en een elektromotor, zorgen voor een rijbereik van 1100 kilometer! Tijdens het rijden op de benzinemotor en bij het remmen werkt de elektromotor als een dynamo en laadt het accupakket op. De IONIQ wordt standaard geleverd met een automaat! Dat betekent ultiem comfort en een minimale inspanning van de automobilist.

Hyundai IONIQ Hybrid voorraad

Offerte aanvragenHyundai Wittenberg - Zomer Deals - IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric (28 kW)

  • € 3.000 korting!

De Hyundai IONIQ Electric is een volledig elektrische auto (BEV). Hij biedt opwindende prestaties en een uitstekende wegligging dankzij een laag zwaartepunt. Daarmee wordt een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 9.9 seconde gehaald. De topsnelheid is 165 km/u. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

Hyundai IONIQ Electric voorraad

Offerte aanvragenHyundai Wittenberg Zomer Deals - i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback

  • € 5.000 korting!

De Hyundai i30 Fastback is een uniek statement van stijl. Met zijn elegante, stakke daklijn en aflopende achterzijde onderscheidt de Hyundai i30 Fastback zich nadrukkelijk op een elegante manier. Iedereen kijkt om naar deze eyecatcher. Dit zijn de perfecte contouren van een dynamische vijfdeurs-coupé. 
Met Hyundai SmartSense, het pakket geavanceerde rijassistentiesystemen, staat de Hyundai i30 Fastback aan de top van zijn segment. De nieuwste actieve technieken zijn ontwikkeld voor jouw veiligheid en gemoedsrust.

Hyundai I30 Fastback voorraad

Offerte aanvragenHyundai Wittenberg - Zomer Deals - i30 Wagon

Hyundai i30 Wagon

  • € 2.000 korting!

Hyundai i30 Wagon is dé gezinsauto van Hyundai. De auto is een van de ruimste modellen in zijn klasse. De i30 Wagon combineert een mooi uiterlijk met veel ruimte en praktische functionaliteiten. Daarbij geniet je optimaal van geavanceerde connectiviteitsfuncties en veiligheidstechnologieën, zo stapt u iedere keer samen met uw gezin met een veilig gevoel in.
De bagageruimte is zeer ruim en de extra opbergvakken onder de laadvloer maken de Hyundai i30 Wagon ideaal voor familie-uitjes of zakelijke doeleinden.

Hyundai I30 Wagon voorraad

Offerte aanvragenHyundai Wittenberg - Zomer Deals - i30 Hatchback

Hyundai i30 Hatchback

  • € 2.000 korting!

De Hyundai i30 Hatcback: een auto voor joú en mij. De hatchback voldoet aan alle eisen die u en ik aan de auto stellen. De Hyundai i30 zet flinke stappen voorwaarts met een verlaging van het brandstofverbruik en de emissie. Hij is leverbaar met keuze uit twee (turbo) benzinemotoren.

De i30 Hatchback is voorzien van de nieuwste actieve veiligheidsvoorzieningen.

Hyundai I30 Hatchback voorraad

Offerte aanvragen