Voorjaarscampagne Hyundai Wittenberg korting

Voorjaarsdeals bij Hyundai Wittenberg

Profiteer nu van fantastisch veel voordeel op geselecteerde voorraadmodellen tot maar liefst € 5.000 korting!
Kiest u voor een volledig elektrische auto, een prettige gezinsauto of rijdt u liever een compacte auto? De auto's zijn direct uit voorraad leverbaar, dus wie weet
rijdt u morgen al weg in een van onze Hyundai's. Wees er snel bij, want op = op!
De actieperiode geldt tot eind maart 2021.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze verkopers helpen u met veel plezier verder.

Hyundai i10

Profiteer tot maar liefst € 750 voorjaarsvoordeel!

Met zijn frisse, expressieve design en zijn geavanceerde technologie is de Hyundai i10 een stijlvolle auto, die u de ruimte en flexibiliteit biedt voor grootse ambities.

Hyundai i10 i-Motion / Comfort: nu € 500,- voorjaarsvoordeel!
Hyundai i10 Premium / N Line: nu maar liefst € 750,- voorjaarsvoordeel!

Offerte aanvragen

Proefrit plannen


Hyundai i10 Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg


Hyundai i20

Profiteer van maar liefst € 2.500 voorjaarsvoordeel!

De Hyundai i20 staat voor ultiem comfort in een compact formaat. De i20 bewijst dat compacte hatchbacks zijn uitgegroeid tot stijlvolle, volwassen auto’s met veel binnenruimte. Voorin zitten ook lange mensen riant en achterin is er eveneens geen reden tot klagen. De Hyundai i20 is smaakvol afgewerkt en scoort bijzonder goed op het gebied van rijcomfort en rijdynamiek. Wij hebben nog een aantal (allerlaatste) voorraadmodellen beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Offerte aanvragen

Proefrit plannen

Hyundai i20 Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg


Hyundai i20 2020

Profiteer van maar liefst € 750 voorjaarsvoordeel!

De nieuwe Hyundai i20 is voorzien van het ruimste interieur en geeft een optimaal gevoel van comfort. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen, zodat het interieur er uniek uitziet. Dankzij de toegenomen breedte en wielbasis biedt de auto meer ruimte voor de passagiers en heeft de bagageruimte maar liefst 351 liter.

Offerte aanvragen

Proefrit plannen

Hyundai i20 2020 Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg


Hyundai i30 Hatchback

Profiteer van maar liefst € 1.500 voorjaarsvoordeel!

De Hyundai i30 Hatcback: een auto voor joú en mij. De hatchback voldoet aan al uw eisen. De Hyundai i30 zet flinke stappen voorwaarts met een verlaging van het brandstofverbruik en de emissie. De i30 Hatchback is namelijk verkrijgbaar in diverse benzinemotoren met 48V mild hybrid-technologie en een Intelligent Manual Transmission (iMT) voor een nog lager brandstofverbruik.

Offerte aanvragen

Proefrit plannen

Hyundai i30 Hatchback Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg


Hyundai i30 Wagon

Profiteer van maar liefst € 1.500 voorjaarsvoordeel!

Hyundai i30 Wagon is dé gezinsauto van Hyundai. De i30 Wagon combineert een mooi uiterlijk met veel ruimte en praktische functionaliteiten. Daarbij geniet u optimaal van geavanceerde connectiviteitsfuncties en veiligheidstechnologieën, zo stapt u iedere keer samen met uw gezin met een veilig gevoel in. De bagageruimte is zeer ruim en de extra opbergvakken onder de laadvloer maken de Hyundai i30 Wagon ideaal voor familie-uitjes of zakelijke doeleinden. De i30 Wagon is verkrijgbaar in diverse benzinemotoren met 48V mild hybrid-technologie en een Intelligent Manual Transmission (iMT) voor een nog lager brandstofverbruik.

Offerte aanvragen

Proefrit plannen

Hyundai i30 Wagon Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg


Hyundai IONIQ Electric

Profiteer van maar liefst € 5.000 voorjaarsvoordeel!

De Hyundai IONIQ Electric brengt u maar liefst 311 kilometer ver (volgens WLTP) op een volle batterij.​ De IONIQ Electric biedt opwindende prestaties en een uitstekende wegligging dankzij een laag zwaartepunt. De elektromotor levert vanuit stilstand maximale trekkracht voor bliksemsnelle acceleratie: 0-100 km/u in 9,9 seconden. 

Offerte aanvragen

Proefrit plannen

Hyundai IONIQ Electric Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg


Hyundai IONIQ Hybrid

Profiteer van maar liefst € 3.000 voorjaarsvoordeel!

De Hyundai IONIQ Hybrid is voorzien van een speciaal ontwikkelde aandrijflijn die rijplezier combineert met de bekende voordelen van hybrideaandrijving. De slimme combinatie tussen een benzinemotor, een batterij en een elektromotor, zorgen voor een rijbereik van 1100 kilometer! Tijdens het rijden op de benzinemotor en bij het remmen werkt de elektromotor als een dynamo en laadt het accupakket op. De IONIQ Hybrid wordt standaard geleverd met een automaat! Dat betekent ultiem comfort en een minimale inspanning van de automobilist.

Offerte aanvragen

Proefrit plannen

Hyundai IONIQ Hybrid Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg


Hyundai KONA Hybrid

Profiteer van maar liefst € 3.500 voorjaarsvoordeel!

Een KONA met hybride aandrijving combineert de voordelen van een zuinige 1.6-liter benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor. Geniet van naadloze connectiviteit en innovatieve technologie die het leven gemakkelijker maken. Om elke reis tot een goed einde te brengen, biedt de KONA Hybrid een breed scala aan slimme functies en systemen (Bluelink en SmartSense) die comfort en gemak bieden voor alle inzittenden.

Wij hebben de allerlaatste KONA Hybrid modellen op voorraad beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Offerte aanvragen

Hyundai KONA Hybrid 2019 Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg


Hyundai KONA Hybrid

Profiteer van maar liefst € 1.000 voorjaarsvoordeel!

De nieuwe Hyundai KONA Hybrid heeft een dynamische uitstraling en een verbeterd motorengamma, dat zowel sportieve prestaties, als maximale efficiëntie biedt met een zo laag mogelijk verbruik. 

Offerte aanvragen

Proefrit plannen

Hyundai KONA Hybrid 2021 Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg


Hyundai KONA Electric

Profiteer tot maar liefst € 4.000 voorjaarsvoordeel!

De KONA Electric heeft alles wat u zoekt in een elektrische auto: een riante actieradius van maar liefst 484 km (WLTP), een zeer rijk uitgerust infotainmentsysteem en een handige BlueLink app.

Hyundai KONA Electric Comfort: € 3.000,- voorjaarsvoordeel!
Hyundai KONA Electric Fashion: € 4.000,- voorjaarsvoordeel!
Hyundai KONA Electric Limited: € 1.000,- voorjaarsvoordeel!

Offerte aanvragen

Proefrit plannen

Hyundai KONA Electric Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg


Hyundai TUCSON

Profiteer van maar liefst € 1.500 voorjaarsvoordeel!

Stoer en zuinig! Dat is de beste omschrijving van de nieuwe Hyundai TUCSON. De TUCSON combineert een fris, brutaal design met veel nieuwe smart technologieën en de nieuwste geavanceerde rijassistentiesystemen.

De nieuwe Hyundai TUCSON biedt keuze uit maar liefst drie hybride-aandrijflijnen die minder brandstof verbruiken, zonder ook maar iets af te doen aan het rijplezier. Hij is er als 1.6 T-GDi benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie, als volledig hybride en als plug-in hybride-variant.

Offerte aanvragen

Proefrit plannen

Hyundai TUCSON 2021 Voorjaarsdeals Hyundai Wittenberg