KONA ELECTRIC

KONA Electric: Wittenberg-actie!
Bewezen geprezen

Bewezen geprezen! Met de KONA Electric kunt u maar liefst 484 kilometer afleggen, dat is van Utrecht helemaal naar Parijs!

Ontvang nu bij aankoop van een KONA Electric uit voorraad een gratis laadpaal* ter waarde van € 1.899,-.

U rijdt al een KONA Electric vanaf € 36.795,-.

Zakelijk rijden

Zakelijk rijden met Hyundai? Profiteer als zakelijke rijder dit jaar nog van 8% bijtelling.


Let op: aanbieding kan in sommige gevallen niet in combinatie met andere acties. Vraag onze verkopers naar de voorwaarden.


*De gratis laadpaal betreft het basispakket bestaande uit een 3-fase 32 ampère laadpunt dat laadsnelheden tot 22kW ondersteunt, een basisinstallatie en twee jaar garantie. Het basispakket t.w.v. € 1.899,- is nu gratis, u betaalt uitsluitend € 7,- per maand voor het Smart abonnement. Of kies voor het premiumpakket met € 1.899,- korting en betaal maar € 800,-. Het actietarief is geldig van 20 november 2020 t/m 31 december 2021 bij aanschaf van een Hyundai KONA Electric (uit voorraad Hyundai Wittenberg) met een koopcontract en laadpakket. Aanbieding is alleen van toepassing voor particulieren, zzp’ers en klein zakelijke ondernemingen. Lease uitgesloten. Het actietarief is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en gelimiteerd tot één oplaadpunt. De KONA Electric Limited uitvoering is uitgesloten voor deze actie.