Hyundai KONA Electric - ANWB Private Lease actie

Hyundai KONA Electric - ANWB Private Lease-actie
Rijd zorgeloos een nieuwe Hyundai KONA Electric voor een vast bedrag per maand

De Hyundai KONA Electric was de eerste en nog altijd de meest verkochte elektrsiche auto in het crossover-segment. De elektrische Hyundai KONA is verkrijgbaar met een batterij van 39 kWh (305 km volgens WLTP) en met een 64 kWh batterij (484 km, WLTP).

Hyundai KONA Electric Comfort 39 kWh EV (136 pk)

Met de 39 kWh batterij heeft de Hyundai KONA Electric een praktijkbereik van 280 kilometer. Dat bereik laad je aan een normale laadpaal (11 kW 3-fase 16A) in slechts 6 uur weer op. Aan een snellader van 50/100 kW in een klein uurtje.
Rijdt u langere afstanden dan de 39 kWh aan kan. Tegen een kleine meerprijs heeft u de grotere batterij van 64 kWh en duurt het laden weliswaar iets langer, maar komt u wel aanzienlijk verder (400 kilometer).

Kies daarnaast uit verschillende uitvoeringen, zoals: de luxere Comfort Smart, Fashion, Fashion Design, Limited en Limited Sky. Sky betekent dat het schuif- en kanteldak extra is. De Hyundai KONA Elektric is direct uit voorraad leverbaar.

Private Lease nu de Hyundai KONA Electric Comfort (39 kWh) vanaf € 329,- per maand*. Private lease van ANWB is leasen zonder langdurige contracten, met flexibele voorwaarden. Zelfs aan de Wegenwacht is gedacht. Stel uw auto helemaal zelf samen met de kleur, kilometrage en looptijd van uw leasecontract. Meer informatie? Vraag onze verkopers voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Profiteer van de overheidssubsidie

Voor elektrische auto's is er een aanschafsubsidie beschikbaar, ook voor private leasecontracten. De Hyundai KONA met 64 kWH-accu is privé te leasen vanaf € 339,- per maand. Deze auto's zijn helemaal nieuw, maar doordat ze eind 2020 al op kenteken zijn gezet komen ze in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor occasions van € 2.000,-. De eerste 48 maanden krijg je dan € 42,- per maand terug van de overheid. De subsidie geldt niet voor de KONA met 39 kWH-batterij.